Ziarul care ține cu românul

27 situaţii de urgenţă în ultimele 72 de ore pentru ISU Vâlcea

În ultimele 72 de ore, membrii echipajelor SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au fost solicitaţi să intervină pentru gestionarea a 27 situaţii de urgenţă.

Echipajele au intervenit pentru: trei accidente rutiere, 11 traumatisme, 12 diverse afecțiuni medicale, o asistență de persoane. După acordarea primului ajutor calificat, toți  pacienţii au fost transportaţi la cele mai apropiate unităţi spitaliceşti pentru îngrijiri suplimentare.

În data de 22.05.2020, la ora 12.43, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o anexă gospodărească în localitatea Bujoreni

Până la stingerea incendiului, au ars: acoperişul anexei, construit din lemn cu învelitoare din tablă, pe o suprafaţă de circa  40 mp; un m.c. de cherestea și alte bunuri depozitate în aceasta. Cauza probabilă, stabilită în urma cercetărilor preliminare, este  utilizarea focului fără respectarea regulilor de apărare împotriva incendiilor

În perioada 22.05-24.05.21020, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au mai   intervenit pentru  alte 4 situații de urgență: 2 misiuni de decontaminare, o misiune sesizare miros  înțepător într-un apartament din municipiul Rm. Vâlcea (nu au fost depistate substanțe toxice) și un transport de persoană în municipiul Rm. Vâlcea.

 

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *