Ziarul care ține cu românul

3 persoane arestate în 24 de ore în Alba

În ultimele 24 de ore, polițiștii au reținut 3 persoane

 

Doi bărbați din Alba Iulia s-au agresat reciproc, pe stradă. Unul a rămas internat în spital, iar celălalt a fost reținut de polițiști. Ambii au dosar penal pentru lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. 

23 octombrie

La data de 23 octombrie 2019, în jurul orei 00,30, polițiștii din Alba Iulia au fost solicitați să intervină pe strada Gladiolelor din municipiu, unde doi bărbați au provocat un scandal.

Din primele cercetări a rezultat că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și a unor discuții contradictorii, între un bărbat de 38 de ani și unul de 31 de ani, ambii din Alba Iulia, s-a produs un conflict în timpul căruia cei doi și-ar fi aplicat reciproc lovituri.

Ambii bărbați au fost transportați la spital unde au primit îngrijiri medicale și unde, cel de 31 de ani, a rămas internat.

Față de cele două persoane implicate în scandal, polițiștii au întocmi dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Totodată, față de bărbatul de 38 de ani au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment.

Polițiștii din Aiud l-au reținut pe un bărbat din oraș care este cercetat pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, ultraj contra bunelor moravuri și lovire. A făcut scandal în fața unui bar, a făcut gesturi obscene și l-a lovit pe un concetățean.

22 octombrie

 

La data de 22 octombrie 2019, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Aiud au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de un bărbat de 34 de ani, din Aiud, care este bănuit de săvârșirea unor fapte de lovire, tulburarea ordinii și liniștii publice și ultraj contra bunelor moravuri.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în noaptea de 21/22 octombrie 2019, în timp ce se afla într-un local public din Aiud, ar fi provocat un scandal.

Scandalul ar fi continuat și în afara localului, pe stradă, unde bărbatul a făcut gesturi obscene și l-ar fi tăiat cu un ciob de sticlă, pe față, pe un bărbat din Rădești. Potrivit certificatului medico – legal prezentat de victimă, aceasta are nevoie de 6-7 zile de îngrijiri medicale, pentru vindecarea leziunilor produse.

 

La data de 22 octombrie 2019, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Cugir au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de un tânăr de 31 de ani, din Cugir, care este bănuit de o faptă de furt calificat cu un prejudiciu de 700 de lei.

Se pare că, în seara zilei de 15 octombrie 2019, tânărul ar fi profitat de starea de ebrietate a unui bărbat de 49 de ani, din Cugir și i-ar fi sustras telefonul mobil și o   sumă de bani, în timp ce se afla în fața blocului unde locuiește victima.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activități infracționale a tânărului reținut precum și pentru recuperarea prejudiciului produs prin fapta sa.

Cercetat pentru distrugere din culpă

Polițiștii din Sălciua l-au identificat și îl cercetează, pentru distrugere din culpă, pe un bărbat din comună care, în luna noiembrie 2018, a provocat un incendiu de pădure în urma căruia au ars 130 de hectare de pădure și 5 hectare de litieră.

La data de 22 noiembrie 2019, polițiștii Postului de Poliție Sălciua l-au identificat pe un bărbat de 56 de ani, din comuna Sălciua, care este bănuit de săvârșirea unei fapte de distrugere din culpă, prin incendiere, cu un prejudiciu de peste 890.000 lei.

În urma investigațiilor efectuate și audierii mai multor persoane, în sarcina persoanei cercetate s-a reținut faptul că, în dimineața zilei de 4 noiembrie 2019, s-ar fi deplasat în locul numit Măgură, situat pe raza comunei Sălciua, unde ar fi incendiat mai multe resturi vegetale de pe un teren cu fânaț și ar fi lăsat nesupravegheat focul care ulterior s-a extins la pădure, fiind afectate 130 de hectare. Paguba produsă a fost evaluată la suma de 896.840 lei.

De asemenea, polițiștii au stabilit că incendiul, scăpat de sub control, a afectat și 5 hectare de litieră de pădure dar și mai multe terenuri aparținând unei asociații de crescători de animale care, datorită acestui fapt nu au mai putut beneficia de subvenții oferite de stat, în valoare de 21.700 de lei.

 

Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni.

Cercetat pentru conducere fără permis

La data de 22 octombrie 2019, polițiștii posturilor de poliție comunale Ciuruleasa și Bucium, în timp ce acționau DN 74, l-au depistat pe un tânăr de 21 de ani, din Baia de Arieș, care conducea un autoturism fără să posede permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Față de tânăr, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

 Amplasarea radarelor în data de 24 octombrie 2019

 

Drumul Naţional 1- Alba Iulia – Sântimbru –– Oiejdea – Galda de Jos – Teiuş – Aiud – Inoc – limită cu judeţul Cluj

Drumul Naţional 1- Sebeş – Cut – Cunţa – limită judeţul Sibiu

Drumul Naţional 7  Săliştea –– Șibot – limită cu judeţul Hunedoara

Drumul Naţional 67C – Sebeş –Petreşti – Săsciori

Drumul Naţional 74 – Ighiu – Zlatna – Feneş – Abrud –– Bucium Cerbu

Drumul Naţional 75 – Câmpeni   – Gârda – Arieşeni

Drumul Naţional 75 – Baia de Arieş – Lupşa

Alba Iulia – Bulevardul Încoronării – Bulevardului Ferdinand I – strada Clujului, strada Regiment V Vânători, Strada Calea Moţilor

Municipiul Sebeş – strada Lucian Blaga, strada Traian

Cugir – strada Victoriei

Ocna Mureş – Războieni – Noşlac

 

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *