Ziarul care ține cu românul

3 tineri prinși în timp ce încercau să vândă aproape 500 de grame de hașiș.

BĂNUIȚI DE TRAFIC DE DROGURI, PRINȘI ÎN FLAGRANT DELICT

 

Polițiștii de combatere a criminalității organizate, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. din Oradea, au prins în flagrant delict trei tineri, în timp ce încercau să vândă aproape 500 de grame de hașiș.

Miercuri, 3 iunie a.c., în localitatea Vășad din Bihor, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea – Serviciul Antidrog și procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Oradea au prins în flagrant delict trei tineri, doi de 22 de ani și unul de 26 de ani, toți din Vășad, bănuiți de trafic de droguri de risc.

Aceștia au fost prinși în timp ce încercau să valorifice 480,28 de grame de rezină de cannabis (hașiș), drog de risc.

Totodată, la locuințele acestora, în efectuarii a patru percheziții domiciliare, polițiștii au descoperit și ridicat, în vederea cercetărilor, alte aproximativ 185 de grame de rezină de cannabis, un aparat pentru mărunțit, precum și un cântar de mare precizie.

Cele 665,28 de grame de droguri au fost indisponibilizate în vederea expertizării.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea au pus în executare trei mandate de aducere emise pe numele celor în cauză, iar după audierea lor de către procurorul D.I.I.C.O.T. – S.T. Oradea, a fost dispusă reținerea acestora, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Bihor

Cercetările continuă în vederea documentării activității infracționale, sub aspectul comiterii infracțiunii de trafic de droguri de risc.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

*

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *