Ziarul care ține cu românul

48 de kg de tutun aromat capturat

48 kilograme tutun aromat pentru narghilea 48 kilograme tutun aromat pentru narghilea descoperite în urma unei acțiuni comune desfășurate de către inspectorii vamali de la Biroul Vamal de Frontieră Sighet împreună cu echipa canină de la Biroul Vamal de Frontieră Aeroport Cluj
În data de 15.06.2019, inspectorii vamali din cadrul B.V.F. Sighet în colaborare cu echipa canină de la B.V.F. Aeroport Cluj au descoperit ascunse 48 kilograme tutun aromat pentru narghilea în valoare de aproximativ 7.200 lei care urmau să fie introduse pe teritoriul României În data de 15.06.2019, în jurul orei 11:00, acționând în baza analizei de risc, inspectorii vamali au procedat la efectuarea unui control vamal amănunţit, pe sensul de intrare în România prin PTF Sighet, asupra unui autoutilitarei marca MERCEDES BENZ SPRINTER înmatriculată în România, condusă de un cetățean român în vârstă de 52 de ani.

În urma controlului vamal amănunțit al autoutilitarei, a fost descoperită sub banchetele din interiorul mijlocului de transport, cantitatea de 48 kilograme tutun aromat pentru narghilea marca ADALYA în valoare de aproximativ 7200 lei. Pentru sustragerea de la controlul vamal a cantității de 48 kilograme tutun, în conformitate cu legislația vamală în vigoare, autoritatea vamală a luat măsura sancționării contravenționale a cetățeanului în cauză cu amendă în valoare de 5.000 lei și a reținut în vederea confiscării întreaga cantitate de tutun. Menționăm că amenda în cuantum de 5 000 lei a fost încasată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *