Ziarul care ține cu românul

5 egipteni depistați la malul românesc al Dunării

Cinci egipteni depistați la malul românesc al Dunării

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moldova Veche – I.T.P.F. Timişoara au depistat cinci cetăţeni egipteni, care au traversat fluviul Dunărea cu barca, din Serbia în România, cu intenția să ajungă ilegal în vestul Europei.

În data de 28.02.2020, în jurul orei 23.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moldova Veche, judeţul Caraş Severin, au observat cu ajutorul aparaturii de vedere pe timp de noapte, o ambarcaţie care se îndreapta dinspre Serbia spre teritoriul României. Imediat s-a declanşat o acţiune specifică pe linia combaterii migraţiei ilegale în zona de competenţă.

Astfel, la malul românesc al Dunării, pe direcţia km flv 1039, au fost descoperiți într-o barcă cinci cetățeni străni. Toţi au fost conduşi la sediul sectorului Poliţiei de Frontieră, unde în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că sunt cetățeni egipteni, cu vârste cuprinse între 18 şi 30 de ani.

La cercetări, bărbații au declarat că au trecut frontiera din Serbia în România, cu barca,  pe teritoriul statului vecin fiind ajutați de către un cetățean străin, căruia i-au plătit suma de 200 de euro/persoană. Aceştia intenționau  să-și continue deplasarea spre ţări din vestul Europei.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, la finalizarea cercetărilor fiind dispuse măsurile legale care se impun.

 

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *