Ziarul care ține cu românul

7 pacienți internați la Spitalul Județean de Urgență (SJU) Alba Iulia, au fost declarați vindecați de COVID-19

În cursul zilei de vineri, 15 mai 2020, un număr de 7 pacienți, internați la secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență (SJU) Alba Iulia, au fost declarați vindecați de COVID-19 și au fost externați, după ce rezultatele a două teste consecutive în cazul acestora au ieșit negative.

Pacienții declarați vindecați și externați în cursul zilei de astăzi au vârste cuprinse între 8 și 59 de ani. Patru dintre ei sunt din orașul Cugir, iar trei din comuna Săliștea. În total, de la începutul evoluției pandemiei și până în prezent, la secția de boli infecțioase a SJU Alba Iulia au fost vindecați de COVID-19 un număr de 40 de pacienți, majoritatea cu forme ușoare și medii, respectiv cu evoluție favorabilă la tratamentul administrat.

De asemenea, de la începutul evoluției pandemiei și până în prezent, la secția de boli infecțioase au fost internați 157 de pacienți suspecți de COVID-19, boală cauzată de infectarea cu noul coronavirus SARS-CoV-2. Rezultatele analizelor de laborator la 81 dintre ei au ieșit pozitive, în vreme ce în cazul celorlalți 76 de pacienți rezultatele au ieșit negative, infirmând astfel prezența virusului.

Dintre cei 81 de pacienți pozitivi, 40 au fost declarați vindecați, iar 30 au fost transferați la unități sanitare din Blaj, Aiud și Sibiu. Vineri, 15 mai, la secția de boli infecțioase se află internați 11 pacienți confirmați cu COVID-19.

SJU Alba Iulia este o unitate sanitară în care se tratează cazurile confirmate, sunt internate inclusiv cazuri suspecte, iar în propriul laborator se analizează probele recoltate pentru depistarea virusului.

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *