Ziarul care ține cu românul

A încercat să omoare – atacuri eșuate

Atacuri în serie în București şi pe Autostrada Soarelui. Un şofer de 42 de ani a încercat să omoare angajata unei benzinării după un jaf eşuat. Femeia a fugit şi s-a adăpostit într-o spălătorie auto, dar bărbatul a urmărit-o cu maşina, a spart o ţeavă de gaz şi a intrat într-un grup de oameni. Apoi, a fugit pe autostradă, unde a mai devastat două benzinării. În cele din urmă a fost prins. Scenele şocante au fost filmate de camerele de supraveghere.

Şoferul unei maşini accelerează spre o femeie pe care o urmăreşte. Tânăra aleargă disperată şi se refugiază într-un colţ, dar bărbatul încearcă să o lovească a doua oară. Atât ea, cât şi un angajat, reuşesc în ultima clipă să se ferească.

Şoferul distruge tot în calea lui: loveşte o maşină parcată, sparge o ţeavă de gaze şi trece razant printre câţiva tineri care stăteau la o masă.

Femeia urmărită este angajata unei benzinării din apropiere, unde şoferul şi-a alimentat maşina şi a refuzat să plătească. Apoi, sub ameninţări, i-a cerut tinerei toţi banii încasaţi peste zi.

Bărbatul de 42 de ani a fost reţinut şi este acuzat de tentativă la omor calificat, tâlhărie și distrugere. Surse din anchetă spun că a refuzat recoltarea probelor biologice.

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Cogito ergo sum!

Sursa: https://a1.ro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *