Ziarul care ține cu românul

A pretins că vinde o mașină dar a fugit și cu avansul și cu mașina

Ar fi pretins că vinde o mașină, dar a fugit și cu avansul, și cu mașina

La data de 17 iunie a.c., polițiștii Secției Nr. 1 de Poliție Rurală Șelimbăr au reținut un bărbat în vârstă de 30 de ani, domiciliat în localitatea Șura Mică, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv înșelăciune.

La  data de 3 februarie a.c.,  o femeie a sesizat poliția despre faptul că a fost înșelată de un bărbat cu ocazia vânzării – cumpărării unui autoturism.

În fapt, la data de 3 februarie, pe raza comunei Șura Mică, bărbatul s-ar fi întâlnit cu partea vătămată pentru a-i vinde acesteia un autoturism, solicitându-i plata unui avans în valoare de 4.800 de lei.

După ce a primit banii, bărbatul s-ar fi urcat la volanul mașinii de vânzare și ar fi demarat în trombă, îndreptându-se către Autostrada A1, fără ca femeia să-l poată urmări.

În urma cercetărilor efectuate, bărbatul a fost identificat, constatându-se în același timp faptul că nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv înșelăciune, iar la data de 17 iunie a.c., presupusul făptaș a fost reținut 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de aplicare a unei măsuri preventive.

Cercetările continuă la nivelul Secției Nr. 1 de Poliție Rurală Șelimbăr.

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *