Ziarul care ține cu românul

A.U.R. la înălțime – Unitatea face diferența

A.U.R. începe anul în fortă și lansează noi filiale în țară și peste hotare

Nu mai puțin de șapte filiale locale vor fi lansate în următoarea săptămână de cea mai nouă formațiune de pe scena politică românească. Este vorba de Alianța pentru Unirea Românilor. (A.U.R)

Partidul românilor de pretutindeni, A.U.R., își lansează filiale duminica aceasta la Madrid și următoarea duminică la Roma. Filialele județene se lansează în Constanța, Cluj, Maramureș, Vrancea și Iași. Lansările sunt legate de data de 24 ianuarie, ziua Unirii Principatelor Române, care va fi marcată la Iași.

„Ne pregătim intens de alegerile locale și parlamentare din anul acesta. Invităm toți românii din afara partidelor actuale să candideze la funcții de reprezentare publică folosind platforma noastră, cea mai recentă înscrisă în registrul partidelor”, a declarat George Simion, lider al formațiunii politice A.U.R.

Unificarea românilor din țară și de pretutindeni, crearea unui climat prielnic pentru întoarcerea acasă a celor plecați în străinătate, sprijinirea familiei românești și a capitalului autohton sunt câteva dintre obiectivele Alianței pentru Unirea Românilor.  Valorile pe care se fundamentează formațiunea politică au ca elemente centrale familia, națiunea, credința creștină și libertatea.

Alianța pentru Unirea Românilor a fost constituită pe 1 Decembrie la Alba Iulia în urma campaniei de la alegerile europarlamentare a liderului unionist George Simion.

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *