Ziarul care ține cu românul

Accident mortal în Municipiul Tîrgu Mureș provocat de o persoană de 78 de ani

Astăzi, în jurul orei 15.15, pe strada Calea Sighisoarei din municipiul Tîrgu Mureș, un bărbat, de 78 de ani, din Tîrgu Mureș, în timp ce conducea un autoturism, a pătruns pe sensul opus ce circulație, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de către un bărbat, de 37 de ani, din Tîrgu Mureș.

În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto, de 78 de ani, precum și rănirea gravă a unei pasagere, de 80 de ani, din Tîrgu Mureș, aflată în autoturismul condus de acesta, care a fost transportată la unitatea spitalicească pentru acordare de îngrijiri medicale.

De asemenea, conducătorul auto, de 37 de ani, posibil rănit ușor, a solicitat transportul la spital în vederea efectuării de investigații medicale.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, accidentul s-ar fi produs pe fondul pătrunderii pe sensul opus de circulație a conducătorului de 78 de ani, posibil din cauze medicale.

Putea fi mult mi grav

Cadavrul bărbatului decedat urmează a fi transportat la SML Tîrgu Mureș, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.

Traficul este blocat pe ambele sensuri de circulație, însă se circulă dirijat, pe variante ocolitoare.

Purtător de cuvânt al IPJ Mureș.

De la o anumită vârstă ar trebui să lăsăm pe alții să conducă.

Viața are ptioritate!

Sursa foto: https://www.punctul.ro

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *