Ziarul care ține cu românul

Accident mortal la Călimănești – Un autocamion și două autoturisme implicate

La data de 20 iulie a.c. a avut loc un accident rutier pe DN 7, la Seaca (Călimănești), între o autocisternă ce transporta cenușă și două autoturisme. Șoferul autoturismului vw passat ar fi adormit la volan, a părăsit sensul său de mers și a intrat pe contrasens lovind frontal autocisterna, aceasta răsturnându-se în șanț.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier sub coordonarea șefului serviciu au efectuat cercetări la fața locului pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului.

În accident au fost implicate șapte persoane. Din nefericire șoferul dintr-un autoturism și pasagera aflată în spate au fost declarați decedați vârstele fiinde de 23 respectiv 30 de ani. Aceștia se deplasau din Germania in Bulgaria

Un copil aflat în aceeași mașină de cca. 2 ani copilul celor doi decedați a fost transportat la spital.
Alte trei persoane implicate, doi adulți cu un copil de cca. 2 ani din alt autoturism precum și șoferul de autocisternă nu au probleme.
Pompierii militari au intervenit cu un echipaj de descarcerare și unul de prim ajutor. SVSU Călimanești pentru asigurarea măsurilor de apărare împotriva incendiilor pentru scurgeri de combustibil.

Traficul a fost blocat în totalitate.

Purtător de cuvânt al ISU Vâlcea

Purtător de cuvânt al IPJ Vâlcea

Înainte să vă deplasați pe o distanță lungă, asigurați-vă că sunteți odihnit, iar dacă oboseala își spune cuvântul, avem rugămintea să trageți pe dreapta sau la o pensiune. O oră dormită poate salva viața ta cât și a celor din drum.

Dumnezeu să-i ierte!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *