Ziarul care ține cu românul

Accident pe Autostrada A1 – Un urs mort – Cine se face vinovat? – Români treziți-vă!

Habitatul animalelor sălbatice fiind distrus de către om, acestea sunt nevoite să coboare din munți, sa iasă din păduri pentru a se hrănii. Omul, cea mai periculoasă ființă de pe Pământ a distrus totul în urma sa. Mâncarea animalelor sălbatice a început să fie inexistentă din cauza defrișărilor,  aceste fiind un real pericol pentru om. Inconștiența hoților de lemne, creează un dezechilibru inimaginabil, viața omului finnd pusă în pericol.

Români uniți-vă și nu vă mai bucurați că primiți lemne pentru iarnă și dați-i în vileag pe toți cei ce nenorocesc țara. 

TOȚI TRBUIE SĂ PLĂTEASCĂ – ZIUA ONLINE ziarul care ține cu românul

La data de 16 august a.c pe A1, km. 273 pe banda 1 pe direcția Sibiu -Deva, zona Aciliu, un urs a fost accidentat de 4 autoturisme.

La fața locului ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj de prim-ajutor calificat, pentru acordarea de îngrijiri medicale pentru 2 copii cu stare de panică în urma accidentării unui urs de către autoturismul în care se aflau.

În urma accidentului, patru persoane(doi copii și 2 adulți) au fost evaluate la fața locului și au primit îngrijiri medicale.
Toate cele 4 persoane au refuzat transportul la spital.
Din păcate ursul nu a supraviețuit. Din fericire pentru oameni, aceștia au suferit doar atacuri de panică, dar paguba materială și timpul pierdut cine îl plătește?

Traficul a fost ingreunat.

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Foto ISU Sibiu.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *