Ziarul care ține cu românul

Accident provocat de un sibian fără certificat și plăcuțe de înmatriculare – s-a izbit de zidul unei case

Dosar penal în trafic

La data de 2 iulie a.c., în jurul orei 09,00, pe raza localității Roșia, un localnic în vârstă de 36 de ani, în timp ce conducea autoturismul pe strada Principală, a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu zidul unui imobil.

Evenimentul s-a soldat doar cu pagube materiale.

Polițiștii Postului de Poliție Roșia au intervenit la locul producerii autotamponării și au constatat că autoturismului îi lipsesc plăcuțele cu numărul de înmatriculare.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că, la data de 30 iunie a.c., certificatul de înmatriculare și plăcuțele cu numărul de înmatriculare ale autoturismului au fost retrase după ce polițiștii l-au depistat pe același bărbat conducând autoturismul în cauză deși valabilitatea ITP-ului și cea a poliței RCA erau expirate.

În aceste condiții, pe numele șoferului s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ale cărui plăcuțe cu numărul de înmatriculare sau înregistrare au fost retrase, conform articolului 334 aliniatul 4 din Codul Penal.

Detectiv Sibiu

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *