Ziarul care ține cu românul

Acreditarea jurnaliștilor la ceremonia organizată la București cu prilejul Zilei Naționale a României

Acreditarea jurnaliștilor la ceremonia organizată la București cu prilejul Zilei Naționale a României

Cu prilejul Zilei Naționale a României, marți, 1 decembrie a.c., în Piața Arcul de Triumf din București, va fi organizată o ceremonie restrânsă, în conformitate cu prevederile legale referitoare la prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 (punctul 20, Anexa 3 din cadrul Hotărârii nr. 967/2020 a Guvernului României).

Programul va cuprinde o ceremonie de depunere a unei coroane de flori de către Președintele României, domnul Klaus Iohannis, defilarea gărzii de onoare – Brigada 30 Gardă „Mihai Viteazul”, precum și survolarea zonei Arcului de Triumf de către aeronave militare.

Instituțiile media vor putea acredita pentru acest eveniment un număr limitat de reprezentanți, după cum urmează:

  • Posturi de televiziune: o echipă formată din 1 reporter, 1 cameraman și 1 tehnician per instituție media;
  • Posturi radio: o echipă formată din 1 redactor și 1 tehnician per instituție media;
  • Agenții Foto: 1 fotojurnalist per instituție media;
  • Agenții de presă: 1 reporter și 1 fotojurnalist per instituție media;
  • Alte instituții media: 1 jurnalist per instituție.

Solicitările de acreditare vor fi transmise până la data de 24 noiembrie a.c., la adresa de e-mail [email protected] și vor conține: tabelul cu persoanele propuse pentru acreditare, copii după cărțile de identitate și legitimațiile de presă ale acestora.

Solicitările de acreditare transmise după data de 24 noiembrie a.c., ora 17:00, nu vor mai fi luate în considerare.

 

Note:

Televiziunea Română va fi official broadcaster pentru acest eveniment (persoană de contact pentru detalii tehnice: doamna Laura Neagu, număr de telefon 0723.200.878 / 0747.069.955, adresă de e-mail: [email protected]).

Instituțiile media care doresc să transmită în direct au posibilitatea de a prelua semnalul pus la dispoziție de Televiziunea Română sau să folosească rucsac mobil (4G/5G) / echipamente wireless de transmisiune, nefiind permis accesul cu DSNG-uri în perimetrul de organizare a evenimentului.

Pentru stabilirea și transmiterea detaliilor organizatorice, vă rugăm ca fiecare post de televiziune să-și desemneze o persoană de contact și să trimită datele acesteia în cadrul solicitării de acreditare transmise la adresa de e-mail [email protected].

Accesul reprezentanților mass-media se va face doar pe baza acreditării prealabile, iar ecusoanele de acces nu vor fi transmisibile.

În situația în care numărul reprezentanților mass-media pentru care va fi solicitată acreditarea la eveniment va depăși numărul total legal de participanți la ceremonie, acreditările vor fi emise, în limita numărului total legal, în ordinea solicitărilor transmise.

 

 

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *