Ziarul care ține cu românul

Acțiune a polițiștilor de la transporturi

ACȚIUNE A POLIȚIȘTILOR DE LA TRANSPORTURI

 

Polițiștii de la transporturi au derulat o acțiune, pe parcursul unei zile, pentru siguranța transporturilor pe cale ferată, fiind verificate trenuri de marfă și controlate magazii de piese de schimb, depouri și revizii.

La data de 19 februarie 2020, poliţiștii de la transporturi, sprijiniți de angajaţi feroviari, au acționat pentru prevenirea furturilor din vagoanele de mărfuri şi de componente de la mijloacele de material rulant, fiind verificate 97 de trenuri de marfă în staţiile de cale ferată şi 45 în triaje.

Pe durata activităţilor, poliţiştii au întocmit 5 dosare penale, în care sunt cercetate 5 persoane și au aplicat aproape 200 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 81.240 de lei.

De asemenea, au fost verificate 170 de mijloace de material rulant în depouri, revizii, parcuri reci, precum şi în linie curentă şi au fost efectuate controale la 26 de magazii de piese de schimb.

Totodată, poliţiștii au efectuat verificări şi la 164 de unităţi care au ca obiect de activitate colectarea de deşeuri de metale feroase şi neferoase, fiind recuperate 10.038 de kilograme de metal și la 79 de firme de pază care asigură securitatea în sistemul transporturilor feroviare.

Exemplu:

Polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi Gorj au întocmit un dosar penal pe numele unui bărbat, de 30 ani, bănuit de evaziune fiscală, după ce au efectuat un control la o societate ce are ca obiect de activitate achiziţionarea de materiale reciclabile.

În perioada noiembrie – decembrie 2018, persoana în cauză, din județul Gorj, ar fi vândut, în calitate de persoană fizică, 31.260 de kilograme de deşeuri metalice feroase, pentru 14.292 de lei.

 

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *