Ziarul care ține cu românul

Acțiunea polițiștilor din Brașov

Polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu

 

La data de 19 septembrie 2019, lucrători din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș au emis ordin de protecție provizoriu față de un bărbat din municipiul Făgăraș, județul Brașov. Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, la data de 19 septembrie a.c., în jurul orei 02.45, în timp ce se aflau în locuința comună din municipiul Făgăraș, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, bărbatul ar fi agresat-o fizic pe soția sa, cu care se află în proces de divorț.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat faptul că există risc iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbatul în cauză.

De asemenea, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „violența în familie”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

 

Acțiuni ale polițiștilor pentru menținerea siguranței rutiere

 

La data de 19 septembrie a.c., în jurul orei 17.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Brașov, au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, în vârstă de 30 ani, din județul Covasna, care a condus o autoutilitară pe DN11, având direcția de deplasare Brașov spre Covasna.

Cu ocazia verificării documentelor personale și ale autovehiculului condus, cadrele de poliție au constatat faptul că autovehiculul nu este înmatriculat, întrucât valabilitatea numărului de circulație provizorie este expirată.

În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.

 

Acțiuni ale polițiștilor pentru menținerea unui climat de siguranță publică

 

La data de 19 septembrie c., polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Brașov au identificat un bărbat în vârstă de 44 ani din municipiul Brașov, care deținea, fără drept, două arme neletale cu aer comprimat, supuse autorizării.

Polițiștii au ridicat armele în vederea continuării cercetărilor și au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”nerespectarea regimului armelor și munițiilor”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „furt calificat”.

În fapt, la data de 19 septembrie 2019, în jurul orelor 13.00, doi bărbați cu vârste de  18 ani, respectiv 39 ani, din județul Caraș-Severin, ar fi pătruns în interiorul unei societăți comerciale situate în municipiul Brașov, de unde ar fi sustras produse vestimentare, fiind depistați de agentul de pază.

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că bărbații în cauză, ar fi autorii și altei infracțiuni de furt calificat, faptă săvârșită  cu câteva zile în urmă, din aceeași societate comercială.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor

 

Detectiv

 

 

 

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *