Ziarul care ține cu românul

Acțiunea polițiștilor din județul Brașov

La data de 12 septembrie c., în jurul orei 15.45, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Brașov au depistat în trafic, un bărbat, în vârstă de 42 ani, din municipiul Săcele, județul Brașov, care a condus un autoturism pe bdl 15 Noiembrie din mun. Brașov, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost 0.85 mg/l alcool pur. Prin urmare, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Feldioara –Postul de Poliție Prejmer, efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”.

În fapt, la data de 13 septembrie a.c, în jurul orei 00.30, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un bărbat în vârstă de 31 ani din comuna Teliu, județul Brașov, care  conducea un autoturism pe raza localității Prejmer, jud. Brașov.

Cu ocazia verificării documentelor personale și ale autovehiculului condus, cadrele de poliție au constatat faptul că  bărbatul nu deține permis de conducere, iar plăcuțele cu numărul de înmatriculare, montate pe autoturism, figurează ca fiind atribuite altui autovehicul.

Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

 

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Cogito ergo sum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *