Ziarul care ține cu românul

Acțiuni ale polițiștilor din județul Vâlcea-peste 175 de sancțiuni acordate în trafic

ACȚIUNE PENTRU SIGURANȚA TRAFICULUI RUTIER

Polițiștii Serviciului Rutier au acționat, săptămâna trecută, în zonele şi pe tronsoanele de drum cu risc rutier, pentru depistarea şi sancţionarea conducătorilor de autovehicule aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanţelor psihoactive și pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică și a reducerii numărului şi a consecinţelor accidentelor rutiere grave.

În urma activităților desfășurate și a neregulilor descoperite polițiștii rutieri au fost nevoiți să aplice 175 de sancțiuni contravenționale, pentru încălcarea unor norme la regimul circulației, cu o valoare de peste 78.000 lei. De asemenea, au fost reținute 18 certificate de înmatriculare, 39 de permise de conducere, dintre acestea 19 pentru efectuarea manevrei de depășire neregulamentară, iar 17 pentru depășirea limitei de vitezei legale.

 

ACȚIUNE A POLIȚIȘTILOR, LA SUTEȘTI

 

          În noaptea de, 10 spre 11 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Sutești au desfășurat o acțiune specifică pe linie rutieră și pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică.

În urma activităților desfășurate și a neregulilor descoperite polițiștii rutieri au fost nevoiți să aplice 26 de sancțiuni contravenționale, pentru încălcarea unor norme la regimul circulației, cu o valoare de peste 6000 lei.

Au fost controlate 66 de autovehicule și legitimate 84 de persoane.

Totodată au fost reținute 3 permise de conducere și un certificat de înmatriculare.

ACȚIUNE PENTRU SIGURANȚA CETĂȚENILOR

            Rezultatele obținute de polițiști în ultimele 24 de ore în cadrul acțiunilor pentru siguranța cetățenilor.

 

La data de, 12 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea au continuat acțiunile pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică.

Polițiștii au oprit pentru control 93 autovehicule, iar din cauza neregulilor descoperite, polițiștii au fost nevoiți să aplice 34 de sancțiuni contravenționale conform O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, cu o valoare de peste 12.000 lei.

De asemenea, au fost legitimate 176 de persoane și au fost reținute 2 permise de conducere.

 

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

 

Detectiv Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *