Ziarul care ține cu românul

ACȚIUNI ALE POLIȚIEI MUREŞENE, PENTRU SIGURANȚA CETĂȚENILOR

In perioada 1 – 3 septembrie a.c., polițiștii au intervenit la aproape 290 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. Au fost aplicate aproape 370 de sancţiuni contravenţionale pentru ilegalitățile depistate și au fost constatate peste 50 de infracțiuni.

În perioada menţionată, poliţiştii au acționat, la nivel judeţean, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.

S-a intervenit la 288 de evenimente, dintre care 267 au fost sesizate prin 112.

În urma activităților, au fost constatate 57 de infracţiuni, 7 persoane fiind surprinse în flagrant delict, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 4 măsuri preventive. De asemenea, au fost depistate 4 persoane urmărite la nivel naţional.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 369 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 130.000 de lei, fiind confiscate bunuri în valoare de 1.824 de lei.

Siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi sunt, de asemenea, priorităţi ale Poliţiei Române, poliţiştii rutieri desfăşurând activităţi pentru creşterea siguranţei în trafic.

Astfel, au fost reținute 32 de permise de conducere și au fost retrase 6 certificate de înmatriculare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *