Ziarul care ține cu românul

Acțiuni ale polițiștilor brașoveni- mișcări pentru menținerea siguranței în trafic

Acțiuni ale polițiștilor pentru menținerea siguranței rutiere

 

  • La data de 22 octombrie a.c., în jurul orei 06.30, polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Hoghiz au fost sesizați cu privire la faptul că pe DJ 105A, între localitățile Dacia și Rupea se află un autovehicul avariat.

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au stablilit faptul că la data de 22 octombrie a.c., în jurul orei 04.30, un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care conducea un autovehicul pe DJ 105A, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și a lovit un parapet de beton, iar ulterior a părăsit locul accidentului, împreună cu o altă persoană, pasager în autoturism, fără a înștiința organele de poliție cu privire la producerea acestuia.

În urma accidentului, a rezultat o victimă,pasagerul, în vârstă de 21 ani, care s-a deplasat la spital pentru îngrijiri medicale.

Procedându-se la verificarea în baza de date a Poliției Române, polițiștii au constatat faptul că tânărul în vârstă de 24 ani, nu deține permis de conducere.

Totodată, s-a stabilit faptul că autovehiculul condus de către acesta, aparține unui alt tânăr, în vârstă de 20 ani, care i-a  încredințat autovehiculul deși cunoștea faptul că tânărul, în vârstă de 24 ani, nu deține permis de conducere .

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, faptă prevăzută și pedepsită de art. 335 alin. 1 și alin. 2 din Codul Penal, „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia” și „vătămare corporală din culpă”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

  • Polițiști din cadrul Poliției Orașului Rupea efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În fapt, la data de 23 octombrie a.c., în jurul orei 14.30,  cadrele de poliție au oprit în trafic, pentru control,un bărbat, în vârstă de 34 ani, care conducea un autoturism pe str. Târgului din orașul Rupea, jud. Brașov.

Cu ocazia cercetărilor efectuate în baza de date a Poliției Române, cadrele de poliție au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Polițiștii au reținut un bărbat care a încălcat ordinul de protecție

 

  • La data de 22 octombrie, în jurul orei 00.00, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană din mun. Făgăraș a încălcat ordinul de protecție provizoriu emis de cadrele de poliție.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul s-a deplasat la locuința fostei sale concubine, încălcând în acest fel, ordinul de protecție provizoriu emis de polițiști, prin care s-a dispus păstrarea unei distanțe de 100 de m față de fosta sa concubină și față de locuința acesteia.

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „încălcarea  măsurilor dispuse prin ordinul de protecție”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul în cauză se afla sub control judiciar în urma săvârșirii infracțiunii de „violență în familie”, ulterior, fiind prezentat instanței, dispunându-se la data de 23 octombrie a.c. arestarea preventivă a acestuia, pe o perioadă de 30 de zile.

Bărbatul în cauză a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

 

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *