Ziarul care ține cu românul

Acțiuni ale polițiștilor brașoveni – persoane prinse în timp ce transportau lemn ilegal

Acțiuni ale polițiștilor pentru menținerea siguranței rutiere

 

  • La data de 29 octombrie a.c., în jurul orei 09.30, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Feldioara au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, care conducea un autovehicul, ce avea montate plăcuțe cu număr de înmatriculare provizoriu pe str. Morii din loc. Budila, jud. Brașov.

Cu ocazia verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române, cadrele de poliție au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere, iar autorizația de circulație provizorie este expirată.

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

 

  • Polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Voila efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.

În fapt, la data de 29 octombrie a.c., în jurul orei 18.30, cadrele de poliție au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, în vârstă de 58 ani, care conducea un autovehicul pe DJ102G, în timp ce se afla sub influența alcoolului.

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0.93 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltare de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

 

 

Acțiuni ale polițiștilor pentru verificarea legalității deținerii de material lemnos

 

  • La data de 29 octombrie a.c., polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Feldioara, au identificat două persoane, în vârstă de 14 ani, respectiv 40 ani, care transportau cu două atelaje hipo cantitatea de 3.1 mc lemn foc, specia fag, fără a avea aviz de însoțire al mărfii.

Cele două persoane au fost sancționate contravențional conform prevederilor Legii nr. 171/2010, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat reprezentanților Ocolului Silvic competent.

 

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *