Ziarul care ține cu românul

Acțiuni ale polițiștilor brașoveni-tânăr de 16 ani arestat pentru tâlhărie

Acțiuni ale polițiștilor pentru menținerea unui climat de siguranță publică

 

  • Polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Brașov au identificat două persoane minore, în vârstă de 12 ani, respectiv 13 ani, suspecte de sâvărșirea infracțiunilor de ”furt” și ”tâlhărie calificată”.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că cele două minore, ar fi pătruns în sediul unei societăți comerciale situate în municipiul Brașov de unde ar fi sustras o borsetă, iar din interiorul acesteia ar fi sustras două carduri bancare pe care, ulterior, le-ar fi folosit pentru efectuarea unor tranzacții

De asemenea, în urma unui complex de activități investigativ-operative, polițiștii au stabilit faptul că cele două minore, sub diferite pretexte, ar fi determinat o altă minoră în vârstă de 7 ani, să le lase să pătrundă în locuința sa din municipiul Brașov, după care, ar fi imobilizat persoana vătămată și ar fi sustras mai multe bijuterii.

Cele două minore suspecte au fost internate într-un centru de plasament de pe raza orașului Ghimbav, jud.Brașov.

Cercetările sunt continuate în cadrul unor dosare penale, instrumentate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pus în aplicare de către polițiști

 

La data de 16 octombrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele au identificat pe raza mun. Săcele, jud. Brașov un tânăr, în vârstă de 16 ani,  pe numele căruia Judecătoria  Brașov a dispus măsura educativă privativă de libertate a internării într-un centru educativ pe o perioadă de 1 an pentru săvârșirea în concurs real a infracțiunilor de „tâlhărie calificată”.

Tânărul a fost depus în Centrul de reeducare Tg. Ocna, jud. Bacău.

Activități specifice derulate de către polițiștii brașoveni pentru menținerea siguranței rutiere

 

La data de 16 octombrie a.c., în jurul orei 06.30, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Codlea au depistat în trafic un tânăr, în vârstă de 25 ani, care conducea un autovehicul pe str. Lungă din mun. Codlea, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0.59 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

 

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *