Ziarul care ține cu românul

Acțiuni ale polițiștilor din Alba- prejudiciu recuperat de polițiști

Prejudiciu recuperat de polițiști

 

Polițiștii din Abrud, în urma investigațiilor efectuate, au reușit identificarea si recuperarea bunurilor care au fost furate în perioada 5 august – 22 septembrie 2019,  din anexe ale locuințelor unor cetățeni din comuna Roșia Montană, Bucium și Vidra.

La data de 2 octombrie 2019, polițiștii Compartimentului de Investigații Criminale și Compartimentului Criminalistic din cadrul Poliției Orașului Abrud au identificat și recuperat un ferăstrău mecanic, o mașină de găurit, o autofiletantă și un flex, care ar fi fost sustrase de un tânăr de 27 de ani, din Baia de Arieș. Prin identificarea acestor bunuri și predarea lor către părțile vătămate, recuperarea prejudiciului s-a ridicat la un procent de 99%.

Totodată, la data de 26 septembrie 2019, polițiștii au efectuat o percheziţie la domiciliul tânărului din Baia de Arieș, ocazie cu care au fost găsite și ridicate trei motoferăstraie, un fierăstrău pendular, o autofiletantă și o mașină rotopercutantă.

O  altă percheziție a fost efectuată la data de 1 octombrie, la domiciliul unui bărbat din localitatea Ciuruleasa, unde a fost găsit un alt motoferăstrău. Se pare că bunul a fost sustras de tânărul din Baia de Arieș și vândut ulterior bărbatului din Ciuruleasa printr-un intermediar.

Prejudiciul total a fost estimat la 7.500 de lei și a fost recuperat aproape integral.

Tânărul a fost prezentat în fața magistraților și este cercetat sub control judiciar.

 

 

Informații de background:

 

Polițiștii din Abrud l-au reținut pe un tânăr din Baia de Arieș care este bănuit că a săvârșit 6 furturi de scule electrice din anexe ale locuințelor unor cetățeni din comuna Roșia Montană, Bucium și Vidra.

La data de 25 septembrie 2019, polițiștii din Abrud l-au identificat pe un tânăr de 27 de ani, din Baia de Arieș, județul Alba, ca persoană bănuită de săvârșirea a 6 furturi, fapte reclamate poliție în perioada 5 august – 22 septembrie 2019, de către cetățeni din comuna Bistra.

Se pare că, în 4 nopți diferite, tânărul ar fi furat scule electrice, în principal motoferăstraie, din anexe ale locuințelor unor cetățeni.

Accident rutier

 

La data de 02 octombrie 2019, în jurul orei 19.50, un minor de 15 ani, din Alba Iulia, în timp ce se deplasa cu bicicleta pe strada Ardealului din municipiu, s-a angajat în traversarea străzii pe trecerea de pietoni, intrând în coliziune laterală cu un autoturism, condus de un bărbat de 34 de ani, din Alba Iulia.

În urma accidentului, minorul a suferit leziuni corporale ușoare și a fost transportat la spital.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate.

 

Infracțiuni rutiere

 

La da 2 octombrie 2019, în jurul orei 20.03, polițiștii din Cergău și polițiștii Biroului Rutier Blaj l-au depistat pe un tânăr de 28 de ani, din Blaj, în timp ce conducea un autoturism pe strada Gheorghe Barițiu, din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0.47 ml/l alcool pur în aerul expirat.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența băuturilor alcoolice.

La data de 02 octombrie 2019, în jurul orei 15.35, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au depistat o tânără de 21 de ani, din Alba Iulia, în timp ce în timp ce conducea un autoturism pe strada Ardealului din Alba Iulia a cărei autorizație provizorie de circulație era expirată din 30 septembrie 2019.

Față de tânără, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea, pe drumurile publice, a unui autovehicul neînmatriculat.

 

Amplasarea radarelor în perioada 04 octombrie 2019

 

Drumul Naţional 1- Alba Iulia – Sântimbru –– Oiejdea – Galda de Jos – Teiuş – Aiud – Inoc – limită cu judeţul Cluj

Drumul Naţional 1- Sebeş – Cut – Cunţa – limită judeţul Sibiu

Drumul Naţional 7  Săliştea –– Șibot – limită cu judeţul Hunedoara

Drumul Naţional 67C – Sebeş –Petreşti – Săsciori

Drumul Naţional 74 – Ighiu – Zlatna – Feneş – Abrud –– Bucium Cerbu

Drumul Naţional 75 – Câmpeni   – Gârda – Arieşeni

Drumul Naţional 75 – Baia de Arieş – Lupşa

Alba Iulia – Bulevardul Încoronării – Bulevardului Ferdinand I – strada Clujului, strada Regiment V Vânători, Strada Calea Moţilor

Municipiul Sebeş – strada Lucian Blaga, strada Traian

Cugir – strada Victoriei

Ocna Mureş – Războieni – Noşlac

 

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *