Ziarul care ține cu românul

Acțiuni ale polițiștilor din Alba- tânăr de 18 ani arestat pentru viol

Acțiuni ale polițiștilor din Alba

Scutul pădurii

 

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba împreună cu jandarmii şi  specialişti silvici au continuat seria acţiunilor, cu efective suplimentare, pentru prevenirea şi combaterea delictelor silvice. A fost făcute 84 de controale în teren, pe  drumurile publice și locuri de depozitare a materialului lemnos. Poliţiştii au aplicat 227 de amenzi şi au confiscat 567 metri cubi de material lemnos.

În zilele de 2 și 3 octombrie 2019, Serviciul de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba a organizat, pe raza întregului judeţ, o acțiune cu efective suplimentare, pentru prevenirea și combaterea tăierilor ilegale de arbori precum şi a faptelor ilegale asociate din exploatarea, circulația, depozitarea, prelucrarea primară și comercializarea materialului lemnos.

La acţiune, alături de poliţişti, au participat jandarmi, reprezentanți ai Gărzii Forestiere Alba și specialiști din cadrul ocoalelor silvice.

Cu această ocazie au fost efectuate 84 de controale, din care 18 în fondul forestier, 62 pe drumurile publice şi 4 în locuri de depozitare şi de comercializare a materialului lemnos şi au fost verificate, în trafic, 212 autovehicule şi 7 căruţe.

Poliţiştii au aplicat, în total, 227 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 69.000 lei, din care 11 la Legea 171 din 2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice şi au confiscat 567 de metri cubi de material lemnos.

Totodată, au constatat 16 infracțiuni, din care 11 la Codul Silvic.

Reținut pentru viol

 

Polițiștii din Cugir l-au reținut pe un tânăr de 18 de ani, din oraș, care ar fi întreținut raporturi sexuale cu o minoră de 11 ani. Tânărul a fost prezentat în fața magistraților, iar față de acesta a fost dispusă măsura preventivă a arestului la domiciliu.

La data de 3 octombrie 2019, Poliția Orașului Cugir a fost sesizată de către un bărbat din Cugir, cu privire la faptul că fiica sa, în vârstă de 11 ani, ar fi întreținut raporturi sexuale cu un tânăr din oraș.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au constatat că, în seara zilei de 1 octombrie 2019, în timp ce se afla într-un parc din Cugir, tânărul, în vârstă de 18 de ani, ar fi convins-o pe minoră să întrețină raporturi sexuale, orale, cu el.

Inițial, cercetările au fost efectuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de act sexual cu minor, însă dată fiind vârsta victimei, încadrarea juridică a faptei a fost schimbată în viol.

Față de tânăr a fost luată măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, iar ulterior a fost prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia și a judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Alba Iulia, care a dispus, față de acesta, măsura preventivă a arestului la domiciliu, pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate.

Reținut de polițiștii din Sebeș

 

Polițiștii din Sebeș l-au reținut pe un bărbat, din comuna Șpring, care și-a agresat un concetățean și i-a distrus geamul mașinii. Este cercetat pentru distrugere și lovire.

La data de 06 octombrie 2019, în jurul orei 20,00, Poliția Municipiului Sebeș a fost sesizată, prin 112, cu privire la faptul că, în fața unui local public din localitatea Vingard, un bărbat a fost agresat.

Din primele cercetări efectuate de polițiștii deplasați la fața locului a rezultat că, pe fondul unui conflict mai vechi, între un bărbat de 40 de ani și unul de 45 de ani, ambii din comuna Șpring, cel de 45 de ani ar fi distrus geamul autoturismului celui de 40 de ani și i-ar fi aplicat acestuia din urmă o lovitură, cu o furcă, în zona capului, provocându-i leziuni minore, fără a fi necesară acordarea de îngrijiri medicale.

Față de agresor, polițiștii au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și distrugere, urmând ca în cursul zilei de azi, 7 octombrie, să-l prezinte în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe Lângă Judecătoria Sebeș, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.

 

Prinși în flagrant delict

 

La data de 05 octombrie 2019, în jurul orei 20.00, polițiștii de siguranță publică din cadrul Poliției Municipiului Sebeș l-au depistat pe un bărbat de 49 de ani, din Sebeș, în timp ce sustrăgea porumb de pe o parcelă situată în locul numit Moldiță și care aparține unui bărbat din municipiul Sebeș.

Până la depistarea lui, bărbatul încărcase aproximativ 150 de kilograme de știuleți, în autoturismul său și intenționa să-l transporte la domiciliu.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru furt.

O altă faptă de furt a fost constatată, în flagrant, de către polițiștii de siguranță publică din Zlatna.

În noaptea de 05/06 octombrie 2019, aceștia l-au depistat pe un bărbat de 29 de ani, din județul Sibiu, care locuiește fără documente legale în Zlatna, în timp ce circula cu o bicicletă care s-a dovedit a fi furată din scara unui bloc din oraș.

Bicicleta a fost indisponibilizată, urmând a fi restituită proprietarului, iar față de bărbat a fost întocmit dosar penal pentru furt.

   Amplasarea radarelor în data de 08 octombrie 2019

 

Drumul Naţional 1- Alba Iulia – Sântimbru –– Oiejdea – Galda de Jos – Teiuş – Aiud – Inoc – limită cu judeţul Cluj

Drumul Naţional 1- Sebeş – Cut – Cunţa – limită judeţul Sibiu

Drumul Naţional 7  Săliştea –– Șibot – limită cu judeţul Hunedoara

Drumul Naţional 67C – Sebeş –Petreşti – Săsciori

Drumul Naţional 74 – Ighiu – Zlatna – Feneş – Abrud –– Bucium Cerbu

Drumul Naţional 75 – Câmpeni   – Gârda – Arieşeni

Drumul Naţional 75 – Baia de Arieş – Lupşa

Alba Iulia – Bulevardul Încoronării – Bulevardului Ferdinand I – strada Clujului, strada Regiment V Vânători, Strada Calea Moţilor

Municipiul Sebeş – strada Lucian Blaga, strada Traian

Cugir – strada Victoriei

Ocna Mureş – Războieni – Noşlac

 

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *