Ziarul care ține cu românul

Acțiuni ale polițiștilor din Brașov – bărbat reținut pentru agresarea fizică și verbală a fiicei sale

La data de 07 octombrie a.c., polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Brașov au emis ordin de protecție provizoriu față de un bărbat din mun. Brașov, jud. Brașov.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, cadrele de poliție au stabilit faptul că la data de 07 octombrie 2019, în jurul orei 23.00, bărbatul ar fi agresat-o fizic pe fiica sa. În plus, acesta ar fi adresat injurii fiicei sale, pe fondul consumului de alcool.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat faptul că există risc iminent, cadrele de poliție au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbatul în cauz.

Polițiștii au întocmit dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „violență în familie”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

 

Polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “violență în familie”.

În fapt, la data de 07 octombrie a.c., în jurul orei 19.30, un bărbat, în vârstă de 50 ani din mun. Brașov, jud. Brașov, i-ar fi agresat fizic pe soția sa și pe fiul său, în vârstă de 16 ani, în timp ce se aflau la domiciliul comun din mun. Brașov. Ulterior, cele două persoane au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În urma probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, fiind cercetat în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

 

Activități specifice derulate de polițiștii brașoveni pentru menținerea siguranței rutiere

 

La data de 07 octombrie a.c., în jurul orei 19.00, polițiști din cadrul Poliției Orașului Victoria au depistat în trafic, un bărbat, în vârstă de 42 ani, care a condus un autoturism pe str. Victoriei din orașul Victoria, jud. Brașov.

Cu ocazia verificărilor efectuate, cadrele de poliție au stabilit faptul că tânărul nu posedă permis de conducere.

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

 

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *