Ziarul care ține cu românul

Acțiuni ale polițiștilor din Brașov- tânăr de 20 de ani arestat pentru violență fizică

Acțiuni ale polițiștilor pentru menținerea unui climat de siguranță publică

 

  • Polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale Brașov au reținut pentru 24 de ore un tânăr în vârstă de 23 ani din județul Vâlcea.

În fapt, la data de 03 octombrie a.c., în jurul orei 15.00, tânărul în cauză ar fi fost interceptat, la ieșirea dintr-o societate comercială. Agentul de securitate i-ar fi solicitat prezentarea bonului fiscal pentru un produs pe care acesta îl avea asupra sa.

În încercarea de a-și asigura scăparea, tânărul l-ar fi agresat fizic pe agentul de securitate. A fugit de la locul faptei.

Echipa operativă care s-a deplasat la fața locului, a reușit, în scurt timp, identificarea și depistarea autorului. În urma probatoriului administrat, acesta a fost  reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov. Este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de „tâlhărie”.

Activități specifice derulate de polițiștii brașoveni  pentru menținerea siguranței rutiere

 

  • Polițiști din cadrul Poliției Orașului Zărnești efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

La data de 04 octombrie 2019, polițiștii au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc pe DJ 112H.

Un tânăr în vârstă de 24 ani, care conducea un autoturism din direcția Bran spre Zărnești, pe str. Tohănița din orașul Zărnețști, a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism. Aceste circula din sens opus. În urma impactului au rezultat doar pagube materiale.

Polițiștii au constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere.

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente.

La data de 04 octombrie c., în jurul orei 20,15, pe DN1S, pe raza localității Comana, județul Brașov a avut loc un accident rutier, în următoarele circumstanțe:

Un bărbat în vârstă de 32 ani, care conducea un moped din direcția sat Comana spre sat Cuciulata, a pătruns pe acostamentul format din pietriș. A pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat în șanțul din partea dreaptă a direcției sale de deplasare.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, care a fost transportat la spital pentru investigații de specialitate.

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost de 1.28 mg/l alcool pur. Acestuia i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Mopedul nu este înmatriculat sau înregistrat.

 

  • Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Codlea efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.

În fapt, la data de 05 octombrie a.c., în jurul orei 01.00, cadrele de poliție au oprit în trafic, pentru control, un  bărbat. Acesta este în vârstă de 51 ani și a condus un autovehicul pe str. Dacia din mun. Codlea, jud. Brașov, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost 0.56 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

 

Polițiștii au emis ordine de protecție provizorii

 

  • La data de 04 octombrie a.c., polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Brașov au emis ordin de protecție provizoriu față de un tânăr. Acesta este în vârstă de 20 ani, din mun. Brașov.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, la data de 04 octombrie a.c., în jurul orei 11.00, tânărul s-ar fi deplasat la domiciliul fostei sale iubite. El ar fi pătruns în interiorul locuinței acesteia, fără drept, prin forțarea ușii de acces și distrugerea tocului acesteia. Apoi ar fi agresat fizic un alt tânăr care se afla în interior. El l-a lovit cu pumnii în zona feței și a capului.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat faptul că există risc iminent, cadrele de poliție au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbatul în cauză.

  • Polițiști din cadrul Postului de Poliție Bod efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „violență în familie” și „amenințarea”.

          Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că la data de 03 octombrie a.c., în jurul orei 20.00, un bărbat în vârstă de 26 ani, ar fi agresat-o fizic și ar fi amenințat-o telefonic, pe concubina sa, în vârstă de 27 ani.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat faptul că există risc iminent, cadrele de poliție au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbatul în cauză.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

 

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *