Ziarul care ține cu românul

Acțiuni ale polițiștilor din Cluj- bărbați arestați pentru viol

ARESTAȚI PREVENTIV PENTRU TENTATIVĂ DE VIOL ȘI VIOL

 

La data de 29 septembrie a.c., polițiștii de investigații criminale din Dej au identificat și reținut pentru 24 de ore trei bărbați bănuiți de comiterea unor infracțiuni contra libertății și integrității sexuale.

Conform probatoriului administrat, doi bărbați în vârstă de 44 și 20 de ani, din comuna Cășeiu, sunt bănuiți că ar fi întreținut relații sexuale cu o minoră de 14 ani.

Într-un alt caz, în urma probelor administrate până în prezent, un bărbat în vârstă de 34 de ani, din comuna Mica, a fost reținut pentru 24 de ore, fiind bănuit că, în noaptea de 28/29 septembrie a.c., ar fi încercat să întrețină relații sexuale cu o tânără de 30 de ani, prin constrângere fizică.

La data de 30 septembrie a.c., magistrații Judecătoriei Dej au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a celor trei bărbați.

CERCETAT PENTRU CONDUCERE FĂRĂ PERMIS

 

La data de 30 septembrie a.c., în jurul orei 10.50, polițiștii Biroului Rutier Cluj-Napoca împreună cu polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene au depistat un bărbat de 49 de ani, din municipiul Sibiu, județul Sibiu, în timp ce conducea un autoturism deși nu deținea permis de conducere.

Acesta a fost depistat pe DN1 E60, pe raza localității Feleacu, circulând dinspre Vâlcele înspre Cluj-Napoca.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

ACŢIUNE A POLIŢIŞTILOR LA CÂMPIA TURZII

 

În perioada 28 – 29 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii, în colaborare cu poliţiştii Biroului de Ordine Publică și polițiștii Secţiei 4 Poliţie Rurală Câmpia Turzii, au acţionat pentru prevenirea acccidentelor rutiere și impunerea unui climat de disciplină în rândul participanților la trafic.

Activităţile desfăşurate au condus la constatarea a 2 infracțiuni rutiere (conducerea unui vehicul sub influența alcoolului). Abaterile constatate au impus aplicarea a 36 de sancţiuni contravenţionale, 22 pentru încălcarea regimului legal de viteză, 2 pentru efectuarea manevrei de depășire în mod neregulamentar, iar 12 sancțiuni au fost aplicate pentru diferite încălcări ale legislației în vigoare.

De asemenea au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru o perioadă determinată 2 permise de conducere (1 pentru depășire, 1 pentru viteză). În cadrul acţiunii, au fost efectuate 67 de testări cu aparatul etilotest.

 

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *