Ziarul care ține cu românul

Acțiuni ale polițiștilor din județul Brașov

La data de 14 septembrie a.c., polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Brașov au emis ordin de protecție provizoriu față de un bărbat. Acesta are  vârsta de 45 ani și este din din mun. Brașov.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că la data de 14 septembrie 2019, în jurul orei 05.00, bărbatul ar fi amenințat-o pe soția sa, în vârstă de 47 ani, creându-i acesteia o stare de temere.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat că există risc iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbatul în cauză.

De asemenea, a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „amenințarea”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.

Lucrători din cadrul Poliției Orașului Predeal efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „violența în familie”, față de un bărbat.

În fapt, la data de 14 septembrie a.c., pe fondul consumului de băuturi alcoolice și a unor discuții în contradictoriu, un bărbat în vârstă de 29 ani, din județul Brașov, ar fi încercat să-l agreseze fizic pe fratele său, fără a reuși acest lucru.

 

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal. Acesta este instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

 

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *