Ziarul care ține cu românul

Acțiuni ale polițiștilor din județul Cluj- tânăr de 19 ani a produs un accident și a fugit

REŢINUT PENTRU ÎNCĂLCAREA ORDINULUI DE PROTECŢIE

 

La data de 20 octombrie a.c., poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Cluj-Napoca au identificat şi reţinut pentru 24 de ore, un bărbat de 46 de ani din municipiul Cluj-Napoca. Bărbatul a încălcat ordinul de protecţie, emis de către magistraţii Judecătoriei Cluj-Napoca prin care i s-a interzis să se apropie de fosta sa concubină, ordin ce este valabil în perioada 4 octombrie a.c. – 4 februarie 2020. În fapt, acesta a contactat victima, apropiindu-se de ea şi încercând să o determine să-şi retragă plângerea depusă la poliţie.

La expirarea perioadei de reţinere bărbatul va fi prezentat în faţa magistraţilor în vederea dispunerii altei măsuri preventive.

INFRACŢIUNI RUTIERE

REŢINUT PENTRU CONDUCERE SUB  INFLUENŢA ALCOOLULUI

La data de 20 octombrie a.c., în jurul orei 17.15, poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Floreşti au fost sesizaţi să intervină în urma unui eveniment rutier cu pagube materiale, produs pe D.N. 1 E60, pe raza localităţii Floreşti. Întrucât conducătorul auto care a produs evenimentul, un bărbat de 50 de ani din Cluj-Napoca, emana halenă alcoolică, a fost supus testării cu aparatul etilotest. Testarea a scos în evidenţă o concentraţie de peste 1,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care bărbatul a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de bărbat, poliţiştii au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore. La expirarea acesteia cel în cauză va fi prezentat în faţa magistraţilor în vederea dispunerii altei măsuri preventive.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de   conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau altor substanţe, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

CERCETAŢI PENTRU COMITEREA DE INFRACŢIUNI RUTIERE

 

La data de 20 octombrie a.c., în jurul orei 23.40, poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Floreşti au fost sesizaţi să intervină pe strada Teilor din localitatea Floreşti în urma unui eveniment rutier cu pagube materiale, eveniment în urma căruia conducătorul auto care l-a provocat, a plecat de la locul faptei. În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au găsit autoturismul care a provocat evenimentul rutier, parcat la câteva sute de metri. Totodată, la scurt timp au fost găsite şi persoanele care au condus autoturismul, respectiv doi tineri, o fată şi un băiat, ambii în vârstă de 19 ani, din comuna Floreşti, judeţul Cluj.

În fapt, tânăra a luat autoturismul respectiv pentru a-l conduce deşi nu deţine permis de conducere şi avea cunoştinţă despre faptul că acesta nu este înmatriculat, iar la scurt timp după ce a ieşit cu el în trafic a acroşat un alt autoturism care era parcat regulamentar. După producerea evenimentului rutier, la faţa locului a venit tânărul care la rândul său a condus autoturismul şi ulterior l-a parcat în locul în care a fost găsit de către poliţişti.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere fără permis şi conducerea unui vehicul neînmatriculat, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

CERCETAT PENTRU REFUZ DE RECOLTARE  PROBE BIOLOGICE

La data de 20 octombrie a.c., în jurul orei 12.40, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Gherla au găsit o autoutilitară ce era parcată neregulamentar pe contrasens. În imediata apropiere se afla un bărbat de 52 de ani, din comuna Sic, judeţul Cluj, proprietarul vehiculului. Întrucât bărbatul emana halenă alcoolică i s-a cerut să se supună testării cu aparatul etilotest acesta refuzând testarea. Ulterior, bărbatul a refuzat şi recoltarea de probe biologicce.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuz recoltarea de probe bilogice, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

CERCETAT PENTRU COMITEREA DE  INFRACŢIUNI RUTIERE

La data de 20 octombrie a.c., în jurul orei 15.10 poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Gherla au depistat un bărbat de 21 de ani din municipiul Cluj-Napoca, judeţul Cluj, în timp ce conducea un moped, pe D.J. 109, pe raza localităţii Aşchileul Mic. În urma verificărilor efectuate a reieşit faptul că bărbatul nu deţine permis de conducere iar mopedul nu este înmatriculat.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul neînmatriculat, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

 

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *