Ziarul care ține cu românul

Acțiuni ale polițiștilor din județul Mureș-tânăr arestat pentru furt

TÂNĂR REŢINUT DE POLIŢIŞTI PENTRU FURT

 

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Sighişoara au reţinut ieri, pentru 24 de ore, un tânăr bănuit de săvârşirea infracţiunii de furt.

La data de 23 octombrie a.c., în jurul orei 14.15, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Sighişoara  au fost sesizaţi să se deplaseze la o societate comercială de pe raza localităţii, unde se reclamă un furt.

La faţa locului, aceştia au identificat un tânăr, de 23 ani, din Sighişoara, iar în urma cercetărilor a rezultat faptul că acesta ar fi intrat în incinta unui magazin, de unde ar fi sustras un parfum, pe care l-ar fi introdus în buzunarul hainei, iar ulterior ar fi trecut de casele de marcat, fără a achita contravaloarea produsului.

Prejudiciul cauzat este 129 de lei, acesta fiind recuperat în totalitate.

Totodată, tânărul în cauză este bănuit că ar fi comis mai multe fapte de furt, din societăţi comerciale de pe raza municipiului Sighişoara , astfel că la aceeaşi dată, faţă de acesta, poliţiştii au luat măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighişoara.

AU PUS ÎN PERICOL CIRCULAŢIA PE DRUMURILE PUBLICE

 

La data de 23 octombrie a.c., în jurul orei 22.55, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Sighişoara au oprit în trafic, pe raza localităţii, un autoturism, condus de un tânăr, de 17 ani, din municipiul Sighişoara.

Din verificările efectuate în baza de date, poliţiştii au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

 

La data de 23 octombrie a.c., în jurul orei 20.20, poliţişti rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Reghin au oprit în trafic, pe raza municipiului, un autoturism, condus de un tânăr, de 19 ani, din localitatea Reghin.

În urma testării cu aparatul Drug Test, tânărului i-a rezultat o valoare pozitivă pentru consumul unei substanţe psihoactive, motiv pentru care acesta a fost condus la unitatea medicală în vederea recoltării de mostre biologice.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

 

MANDAT DE EXECUTARE A PEDEPSEI ÎNCHISORII PUS ÎN APLICARE DE POLIŢIŞTI

#La data de 23 octombrie a.c., poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 2 Band au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Târgu Mureş, privind un bărbat, de 37 de ani, din comuna Mădăraş, condamnat la o pedeapsă privativă de libertate, de 2 ani şi 7 luni, pentru săvârşirea unei infracţiuni la regimul rutier.

 

Persoana în cauză a fost escortată şi încarcerată în Penitenciarul Târgu Mureş.

 

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *