Ziarul care ține cu românul

Acțiuni ale polițiștilor din județul Vâlcea-3 persoane prinse în timp ce furau cărbune

3 PERSOANE PRINSE ÎN FLAGRANT ÎN TIMP CE SUSTRĂGEAU CĂRBUNE, LA BERBEȘTI

 

La data de 24 octombrie a.c., în jurul orei 16.00, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Orașului Berbesti au depistat, în flagrant, trei tineri, cu vârste cuprinse între 20 și 26 de ani, în timp ce sustrăgeau cărbune lignit sortat, din vagoanele unui tren care oprise în Gara Berbești.

Cele 4.760 de kilograme de cărbune sustrase au fost predate reprezentanților CET Govora – Miniera Berbești.

Polițiștii au deschis un dosar penal pe numele celor trei tineri, în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

MANDAT EUROPEAN DE ARESTARE, PUS ÎN EXECUTARE DE POLIŢIŞTI

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au depistat o femeie care era urmărită internațional pentru infracțiuni ce ar fi fost comise pe teritoriul Italiei. Schimbul de date și informații a fost asigurat prin Centrul de Cooperare Polițienească Internațională.

La data de 24 octombrie a.c., poliţiştii de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea au depistat o femeie, de 33 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, pe numele căreia exista un mandat european de arestare, emis de autorităţile italiene – Tribunalul Udine.

Persoana în cauză a fost dată în urmărire internaţională, fiind bănuită de sustragrerea unui lanț de aur și a unei brățări din aur de la un bărbat care se afla în grădina sa, faptă ce ar fi fost comisă în data de 4 martie 2015.

De asemenea, la data de 6 martie 2015, aceeași femeie, împreună cu trei bărbați și o altă femeie ar fi exercitat acte de violență împotriva carabinierilor, cu prilejul efectuării unui control de rutină  a autovehiculului care a fost folosit la comiterea infracțiunii de furt descrisă anterior și cu care se deplasau pe raza orașului San Leopoldo – Udine.

Pentru depistarea acesteia, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române.

Persoana în cauză a fost reținută pentru 24 de ore, fiind introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J.  Argeș.

În cursul zilei de astăzi, acesta va fi prezentat Curții de Apel Pitești, cu propunere de arestare preventivă pentru 15 zile, în vederea predării către autorităţile italiene.

 

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *