Ziarul care ține cu românul

Acțiuni ale polițiștilor din județul Vâlcea – controale numeroase la nivel rutier

La data de 07 octombire a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea au desfășurat o acțiune punctuală pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale și pentru creșterea vizibilității elementului polițienesc.

Cu această ocazie polițiștii au legitimat 157 de persoane, au controlat 105 de autoturisme, fiind aplicate 17 sancțiuni contravenționale, conform O.U.G 195/2002 și Legea 61/1991 republicată, cu o valoare de 6700 lei. De asemenea au fost reținute 6 permise de conducere.

Exemplu:

 

Polițiștii Biroului Rutier au oprit pentru control pe bld. Tineretului, din municipiu, un autoturism condus de un bărbat de 31 de ani din Râmnicu Vâlcea.

În urma controlului efectuat s-a stabilit faptul că, acesta nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

Pe numele său a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de  conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

 

La data de 07 octombire a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Horezu au desfășurat o acțiune punctuală pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale și pentru creșterea vizibilității elementului polițienesc.

Cu această ocazie polițiștii au aplicat 25 de sancțiuni contravenționale, conform O.U.G 195/2002 și Legea 61/1991 republicată, cu o valoare de 7250 lei. De asemenea au fost reținute 3 permise de conducere pentru nerespectarea regulilor privind depășirea.

Exemplu:

 

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Horezu au oprit pentru control, pe raza comunei Slătioara, un autourism condus de un bărbat de 66 de ani din Stoenești.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că, bărbatul nu deține permis de conducere, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 0,17 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele său a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de  conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

 

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *