Ziarul care ține cu românul

Acțiuni ale polițiștilor din Mureș – bărbat arestat pentru înșelăciune

BĂRBAT REŢINUT PENTRU ÎNŞELĂCIUNE

 

Poliţiştii de investigare a criminalităţii economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş au reţinut ieri, 16 octombrie a.c., un bărbat bănuit de săvârşirea infracţiunii de înşelăciune.

Din cercetări, a reieşit că, în perioada iulie-august 2019, un bărbat, de 20 de ani,  administratorul unei societăţi comerciale din judeţul Mureş, ar fi indus în eroare trei persoane, de pe raza altor judeţe, cărora le-ar fi propus vânzarea de telefoane mobile, pentru care ar fi încasat preţul integral în avans, cu promisiunea că le va livra prin curierat.

Ulterior, bărbatul fie nu le-ar fi livrat niciun produs, fie ar fi livrat cutii goale.

În urma activităţilor specifice şi administrării probatoriului, la data de 16 octombrie a.c., faţă de acesta poliţiştii au luat măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune sub coordonarea unităţii de Parchet competente.

FII VIGILENT! NU TE LĂSA ÎNŞELAT!

 

  • Nu daţi curs apelurilor de la persoane necunoscute şi nu acordaţi/viraţi sume de bani conform solicitărilor acestora ! În cazul în care vă aflaţi într-o astfel de situaţie, anunţaţi imediat Poliţia, la numărul de urgenţă 112!

 

  • Nu oferiţi date personale sau referitoare la conturi bancare şi nu daţi curs solicitărilor realizate prin intermediul telefonului mobil, fie că sunt sub forma unor convorbiri, fie că vorbim despre SMS sau email!

 

DEPISTAT CONDUCÂND FĂRĂ PERMIS DE CONDUCERE, UN MOPED NEÎNMATRICULAT

La data de 16 octombrie a.c., în jurul orei 19.30, poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 10 Sighişoara au oprit în trafic, pe raza comunei Albeşti, un moped, condus de un tânăr, de 16 ani, din comuna Albeşti.

În urma verificărilor efectuate în baza de date, poliţiştii au constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar mopedul pe care îl conducea era neînmatriculat.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi punerea în circulaţie a unui vehicul neînmatriculat.

 

MANDAT DE EXECUTARE A PEDEPSEI ÎNCHISORII PUS ÎN APLICARE DE POLIŢIŞTI

 

La data de 16 octombrie a.c., poliţişti din cadrul  Poliţiei municipiului Târgu Mureş au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Târgu Mureş, privind un bărbat, de 36 de ani, din Târgu Mureş, condamnat la o pedeapsă privativă de libertate, de 1 an şi 2 luni, pentru săvârşirea de infracţiuni de furt calificat.

Persoana în cauză au fost escortată şi încarcerată în Penitenciarul Târgu Mureş.

 

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *