Ziarul care ține cu românul

Acțiuni ale polițiștilor din Mureș – tânăr arestat pentru furt calificat

REŢINUT DE POLIŢIŞTI PENTRU FURT CALIFICAT

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş au reţinut ieri, pentru 24 de ore, un bărbat bănuit de săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

 

La data de 09 octombrie a.c., în jurul orei 08.15, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Tîrgu Mureş au fost sesizaţi prin Apel 112, să se deplaseze la o societate comercială din Târgu Mureş, unde se reclamă un furt.

La faţa locului, aceştia au identificat un tânăr, de 19 ani din judeţul Harghita, iar în urma cercetărilor a rezultat faptul că acesta ar fi intrat în incinta magazinului, de unde ar fi sustras două telefoane mobile, pe care le-ar fi introdus în buzunarele de la haină.

Ulterior ar fi trecut de casele de marcat, fără a achita contravaloarea produselor, fiind reținut de către agenții de pază până la sosirea organelor de poliție.

Prejudiciul cauzat este 1.338 lei, acesta fiind recuperat în totalitate.

La aceeaşi dată, faţă de tânăr, poliţiştii au luat măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Tîrgu Mureş.

MANDATE DE EXECUTARE A PEDEPSEI ÎNCHISORII PUSE ÎN APLICARE DE POLIŢIŞTI

 

La data de 09 octombrie a.c., poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Târgu Mureş, privind un bărbat, de 30 de ani, din Târgu Mureş, condamnat la o pedeapsă privativă de libertate, de 1 an, pentru săvârşirea de infracţiuni de furt.

La data de 09 octombrie a.c., poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 10 Sighişoara au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Sighişoara, privind un bărbat, de 47 de ani, din comuna Apold, condamnat la o pedeapsă privativă de libertate, de 1 an şi 11 luni, pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

La data de 09 octombrie a.c., poliţişti din cadrul Poliţie municipiului Târnăveni au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Târnăveni, privind un bărbat, de 32 de ani, din Târnăveni, condamnat la o pedeapsă privativă de libertate, de 1 an şi 7 luni, pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere şi conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.

În toate cazurile, persoanele au fost escortate şi încarcerate în Penitenciarul Târgu Mureş.

A PUS ÎN PERICOL CIRCULAŢIA PE DRUMURILE PUBLICE

 

La data de 09 octombrie a.c., în jurul orei 12.40, poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 12 Luduş au oprit în trafic, pe raza comunei Bogata, un autoturism, condus de un bărbat, de 46 de ani, din comuna Cuci.

În urma verificărilor efectuate în baza de date, poliţiştii au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul pe care îl conducea era neînmatriculat, plăcuţe de înmatriculare aplicate acestuia aparţinând altui autoturism.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, punerea în circulaţie a unui vehicul neînmatriculat.

 

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *