Ziarul care ține cu românul

Acțiuni ale polițiștilor din Sibiu

Urmărit internațional, depistat de polițiștii din Tălmaciu

La data de 20 septembrie, în baza datelor și informațiilor obținute, polițiști din cadrul Poliției Orașului Tălmaciu au depistat un bărbat urmărit internațional în baza mandatului de arestare emis de autoritățile din Belgia.

Din cuprinsul mandatatului de arestare emis, reiese că bărbatul este cercetat de autoritățile belgiene, alături de alte 3 persoane, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, constând în aceea că ar fi pătruns în mai multe imobile de unde ar fi sustras ceasuri de colecție.

Urmăritul a fost prezentat de către polițiștii Serviciului Investigații Criminale Sibiu Parchetului de la lângă Tribunalul Alba Iulia, care a confirmat mandatul european de arestare și a emis mandat de arestare preventivă în vederea extrădării pentru 15 zile.

Bărbatul are 34 de ani și este domiciliat în Tălmaciu.

Arestat în baza mandatului de executare a pedepsei cu închisoarea

În data de 20 septembrie, polițiștii din Avrig au desfășurat activități investigativ-operative în vederea depistării unei persoane pe numele căreia Judecătoria Avrig a emis mandat de executare a pedepsei închisorii.

Persoana căutată, în vârstă de 28 de ani, domiciliat în Avrig, a fost depistat și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sibiu.

Un conducător auto a refuzat să oprească la semnalul regulamentar al polițiștilor rutieri

În data de 21 septembrie, în jurul orei 0345, un echipaj la Biroului Rutier Sibiu aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe str. Semaforului din municipiul Sibiu, a efectuat semnalul regulamentar de oprire al unui autoturism. Conducătorul auto și-a continuat deplasarea, fără a ține cont de acest semnal. Polițiștii rutieri au plecat în urmărirea autoturismului, având în funcțiune semnalele acustice și luminoase. Conducătorul auto a mărit viteza de deplasare, ignorând în continuare semnalele poliţiştilor rutieri şi circulând cu sistemul de iluminare oprit.

În intersecţia cu bdv. Vasile Milea, şoferul a pătruns în intersecţia pe culoarea roşie a semaforului electric, continuându-și deplasarea spre localitatea Șelimbăr. După aproximativ 150 de metri, șoferul a intrat în parcarea unui hypermarket unde a ieșit din autoturism și a încercat să-l părăsească însă a fost oprit de polițiști.

Conducătorul auto, un sibian în vârstă de 28 de ani, domiciliat în municipiul Sibiu, a refuzat testarea cu aparatul etilotest iar la Spitalul Clinic Județean Sibiu a refuzat recoltarea de probe biologice.

În continuare sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzute de art. 337 din codul penal, respectiv refuzul sau sustragerea de la prelevarea de probe biologice.

 

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *