Ziarul care ține cu românul

Acțiuni ale polițiștilor mureșeni – transport lemnos confiscat

MATERIAL LEMNOS CONFISCAT

 

La data de 07 octombrie a.c., în jurul orei 20.20, poliţişti rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Reghin au identificat în trafic, pe DJ 153 C, în localitatea Gurghiu, un bărbat, de 38 de ani, din municipiul Reghin, care transporta cu o autoutilitară cantitatea de  4,5 metri steri material lemnos de foc, din specia fag, pentru care a prezentat organelor de poliție un aviz de însoțire.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că în baza aceluiași aviz de însoțire, bărbatul a efectuat mai multe transporturi de material lemnos.

Prin urmare, a fost aplicată o sancţiune contravenţională, în conformitate cu prevederile Legii nr. 171/2010, cantitatea de material lemnos fiind confiscată şi predată în custodia Ocolului Silvic Reghin.

ORDIN DE PROTECŢIE PROVIZORIU EMIS DE POLIŢIŞTI

 

Un ordin de protecție provizoriu a fost emis de către polițiștii din cadrul Poliţiei municipiului Târgu Mureş, față de un bărbat, de 47 de ani, din Târgu Mureş.

La data de 07 octombrie a.c., în jurul orei 22.00, polițiștii din cadrul Poliţiei municipiului Târgu Mureş au fost sesizați despre faptul că într-un imobil din localitate a avut loc un scandal în familie.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că la aceeaşi dată a.c., în timp ce se afla în locuința comună, un bărbat, de 47 de ani, şi-a agresat fizic concubina, de 46 de ani şi de asemenea, i-a adresat ameninţări.

După evaluarea stării de fapt, poliţiştii au emis un ordin de protecție provizoriu față de bărbat,  pe o perioadă de 5 zile, fiind întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de violență în familie şi ameninţare.

 

DOSARE PENALE ÎNTOCMITE DE POLIȚIȘTII RUTIERI

#La data de 07 octombrie a.c., în jurul orei 14.00, poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 1 Gorneşti au oprit în trafic, pe raza localităţii Glodeni, un autoturism, condus de un bărbat, de 35 de ani, din judeţul Cluj.

Din verificările efectuate în baza de date, poliţiştii au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

        

La data de 08 octombrie a.c., în jurul orei 00.10, poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Sărmaşu au oprit în trafic, pe DJ 151, pe raza localităţii Sărmaşu, un autoturism, condus de un bărbat, de 42 de ani, din judeţul Cluj.

În urma testării cu aparatul etilotest, bărbatului i-a rezultat o valoare de 0,74 mg/l alcool pur in aerul expirat, motiv pentru care acesta a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Totodată, din verificările efectuate în baza de date, poliţiştii au constatat faptul că

numerele de înmatriculare aplicate autoturismului condus de bărbat nu au corespondent în bazele de date, autoturismul deţinând alte plăcuţe de înmatriculare, care figurează ca fiind   reţinute.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sau tractarea unei remorci ale cărei plăcuţe de înmatriculare sau înregistrare au fost retrase.

 

 

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *