Ziarul care ține cu românul

Acțiuni ale polițiștilor pentru verificarea legalității deținerii de material lemnos

Polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Brașov, în colaborare cu reprezentanți ai Gărzii Forestiere Brașov au desfășurat o acțiune pe linie de silvicultură la două societăți comerciale situate în jud. Covasna, respectiv jud. Alba, aplicând 7 sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 55.000 lei pentru nerespectarea legalității din domeniul circulației, depozitării, prelucrării și comercializării materialului lemnos, conform Legii nr. 171/2010-Rep.

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că în perioada 07.12.2018 – 17.05.2019, societatea comercială cu sediul social în jud. Alba și punct de lucru în jud. Covasna, a expediat în mod continuu cantitatea de aproximativ 1.400 mc material lemnos către diferite societăți comerciale din alte locații, fără ca acestea să fie trecute fizic prin depozitul aflat la punctul de lucru din jud. Covasna.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au confiscat valoric cantitatea de aproximativ 1.400 mc material lemnos de diferite specii și sortimente, însumând peste 400.000 lei.

Purtător de cuvânt Subcomisar de Poliție Alina-Maria IVAN

Ziua Online încurajează aceste acțiuni ale polițiștilor sau ale jandarmilor din întraga Românie.

În mometul când veți pricepe esența acestei ilustrate, sperăm să nu fie prea târziu.

Abonați-vă cu încredere!

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook!

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *