Ziarul care ține cu românul

Acțiuni ale polițiștilor sibieni – șofer depistat fără carnet conducând un vehicul neînmatriculat

Prins în flagrant de un polițist aflat în timpul liber/cercetat sub control judiciar

În continuarea informațiilor furnizare ieri cu privire la prinderea în flagrant a unui bărbat în timp ce sustrăgea un portofel cu bani, carduri bancare și acte de identitate dintr-un autoturism parcat pe strada Plevnei din municipiul Sibiu, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sibiu a dispus împotriva acestuia măsura controlului judiciar pe o perioada de 60 de zile.

Polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu continuă cercetările.

Reținut de către polițiști după ce a încălcat ordinul de protecție emis împotriva sa

În data de 1 octombrie, polițiștii din Săliște au reținut pentru 24 de ore un bărbat care a încălcat un ordin de protecție.

Bărbatul, în vârstă de 29 de ani, domiciliat în Mag, a încălcat ordinul de protecție emis pe numele său, ordin care îi interzice să se apropie de fosta sa concubină. Totodată, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că femeia, în vârstă de 19 ani, domiciliată în Mag, a fost și amenințată.

Bărbatul este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încălcare de către persoana împotriva căreia a fost emis ordin de protective a oricăreia din măsurile prevăzute la art. 23 alin 1 din lege, faptă prevăzută și pedepsită de art. 32 alin. 1 din Legea nr. 217/2003 cu aplicarea art. 41 alin. 1  din Codul Penal.

Față de acesta polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sibiu, urmând a fi prezentat în cursul acestei zile  Parchetului de pe lângă Judecătoria Săliște cu propunere de luarea a unei masuri preventive.

Cercetările în acest dosar continuă.

Conducea un autoturism neînmatriculat și cu număr fals și fără a deține permis de conducere. Cercetată penal este și persoana care i-a încredințat spre conducere autoturismul

Ieri, 1 octombrie, în jurul orei 2200, polițiștii Biroului Rutier Mediaș au oprit pentru control în trafic, pe str. Șoseaua Sibiului din Mediaș, un autoturism, în urma verificărilor efectuate fiind constatate 3 infracțiuni la regimul rutier.

Polițiștii au constatat că autoturismul era condus de un bărbat de 43 de ani, domiciliat în Brateiu, care nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul. Totodată, polițiștii au stabilit faptul că mașina i-a fost încredințată, cu bună știință, cunoscând faptul că acesta nu deține permis de conducere, de către pasagerul aflat pe locul din dreapta în autoturism. Acesta din urmă are 21 de ani și este domiciliat în Brateiu.

Referitor la autoturism, polițiștii au constatat că are aplicat număr fals de înmatriculare, fiind neînmatriculat.

Polițiștii rutieri continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat și cu număr fals de înmatriculare, conducerea pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană care nu deține permis de conducere și încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care știa că nu deține acest drept.

 

 

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *