Ziarul care ține cu românul

Acțiuni ale polițiștilor vâlceni- bărbat reținut pentru 7 infracțiuni de furt

BĂRBAT REȚINUT PENTRU COMITEREA A 7 INFRACȚIUNI DE FURT CALIFICAT

 

Ieri, 23 octombrie, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Milcoiu au reținut pentru 24 de ore un bărbat, de 37 de ani, din comuna Nicolae Bălcescu, acesta fiind bănuit de comiterea a 7 infracțiuni de furt calificat, în perioada decembrie 2018 – octombrie 2019.

Bărbatul ar fi sustras bunuri, bani și băuturi alcoolice din mai multe locuințe, de pe raza comunei Nicolae Bălcescu, unele dintre persoane fiind victimele mai multor infracțiuni.

În baza probatoriului administrat, bărbatul, de 37 de ani, din comuna Nicolae Bălcescu, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat.

Cel în cauză a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Vâlcea, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbatului.

TÂNĂR PRINS ÎN FLAGRANT ÎN TIMP CE SUSTRĂGEA CĂRBUNE, LA BERBEȘTI

 

Ieri, 23 octombrie, în jurul orei 23.00, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Orașului Berbesti au depistat, în flagrant, un tânăr de 26 de ani, din orașul Berbești, în timp ce sustrăgea cărbune din vagoanele unui tren care oprise în Gara Berbești.

Cele 1.640 de kilograme de cărbune sustrase de tânărul în cauză și încărcate într-o autoutilitară, au fost predate reprezentanților CET Govora – Miniera Berbești.

Polițiștii au deschis un dosar penal pe numele tânărului, în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

BĂRBAT CONDAMNAT PENTRU INRACȚIUNI RUTIERE.

Mandat de executare a pedepsei închisorii pus în aplicare de polițiștii de investigații criminale.

 

La data de 23 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale – Compartimentul Urmăriri, au pus în executare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Horezu, pe numele unui bărbat, de 48 de ani, din comuna Mihăești, județul Vâlcea, pentru conducerea unui autoturism pe drumurile publice, sub influența alcoolului.

În fapt, la data de 26 august 2017, în jurul orei 23.00, persoana în cauză a condus un autoturism pe Drumul Național 65 C, pe raza comunei Roești, aflându-se sub influența alcoolului. Fapta a fost săvârșită în stare de recidivă, bărbatul nu se afla la prima abatere de acest fel.

Polițiștii au deschis un dosar penal pe numele bărbatului în care au efectuat cercetări sub supravegherea procurorului de caz.

În prezent, persoana în cauză se află încarcerată în Penitenciarul Mioveni, județul Argeș.

 

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *