Ziarul care ține cu românul

Acțiunile polițiștilor de pe raza județului Brașov

Brașov

Polițiști din cadrul Biroului Rutier Brașov au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, care a avut loc pe raza municipiului Brașov.

În fapt, la data de 27 mai a.c., în jurul orei 00.30, un bărbat în vârstă de 29 ani, din mun. Brașov, care a condus un autoturism pe str. Brândușelor din mun. Brașov, jud. Brașov, la intersecția cu bulevardul Alexandru Vlahuță, a pierdut controlul direcției de deplasare, a pătruns pe spațiul verde, apoi a revenit pe partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un alt autovehicul, care circula pe bld. Alexandru Vlahuță dinspre bld. Saturn, pe care l-a proiectat în două autoturisme parcate.

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost 0.80 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma impactului, a rezultat o victimă, care a fost transportată la spital în vederea efectuării unor investigații medicale.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.

 

La data de 27 mai a.c., în jurul orei 17.30, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Brașov au depistat în trafic, pe str. Fabricii din localitatea Bod, un bărbat, în vârstă de 37 ani, din com. Bod, jud. Brașov, care a condus un autoturism fără a deține permis de conducere.

 

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost de 0,14 mg/l alcool pur.

Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.

 

Feldioara

Polițiștii au emis ordine de protecție provizorii

La data de 27 mai a.c., polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Feldioara au emis ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat din localitatea Vama Buzăului, jud. Brașov.

Cu ocazia cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că, în data de 27 mai a.c., în jurul orei 15.00, bărbatul ar fi agresat-o fizic pe soția sa, în vârstă de 42 ani, în timp ce se aflau la domiciliul comun din localitatea Vama Buzăului, jud. Brașov, provocându-i leziuni la nivelul capului și al antebrațului drept. Femeia a fost transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat că există risc iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbatul în cauză şi au dispus evacuarea temporară a acestuia din locuinţa situată în mun. Braşov.

De asemenea, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  „violență în familie”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.

 

Râșnov

Polițiști din cadrul Poliției Stațiunii Râșnov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „violență în familie”.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, organele de poliție au stabilit faptul că, în data de 26 mai 2019, în jurul orei 01.30, pe fondul consumului de alcool și a unor discuții în contradictoriu, un bărbat  în vârstă de 36 ani, din orașul Râșnov, jud. Brașov, ar fi agresat-o fizic pe mama sa, în vârstă de 63 ani, în timp ce se aflau la domiciliul comun, lovind-o cu pumnul în zona feței.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat că există risc iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbatul în cauză şi au dispus evacuarea temporară a acestuia din locuinţa situată în mun. Braşov.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.

Purtător de cuvânt Agent Șef Adjunct de Poliție Dinu Gabriela

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *