Ziarul care ține cu românul

Activitatea poliților din judetul Sibiu în data de 24 septembrie

Bărbat cercetat pentru proxenetism

Ieri, 24 septembrie, un bărbat din Mediaș a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de proxenetism.

În fapt, în baza activităților specifice desfășurate, polițiștii Serviciului Investigații Criminale Sibiu au reținut în sarcina acestuia faptul că, în perioada 2018-2019, ar fi determinat o minoră de 15 ani să practice prostituția în favoarea sa, înlesnind această activitate și obținând astfel diverse sume de bani.

Bărbatul, în vârstă de 21 de ani, este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de proxenetism. În cursul acestei zile urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă.

Minoră a fost preluată de către DGASPC Sibiu.

Judecătorul de drepturi si libertăți din cadrul Judecătoriei Sibiu a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a suspectului.

Infracțiuni la regimul rutier

1

La data de 24 septembrie, în jurul orei 1030, pe str. Avram Iancu din orașul Agnita, polițiștii au depistat și oprit pentru control în trafic un ansamblu de vehicule format din autoturism și remorcă. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că ansamblul de vehicule era condus de un bărbat în vârstă de 39 de ani, domiciliat în județul Brașov, al cărui permis de conducere nu este corespunzător categoriei din care acest ansamblu de vehicule face parte. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu permis necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul respectiv, faptă prevăzută de art. 335 alin. 2 cod penal;

2.

În localitatea Porumbacu de Jos, polițiștii rutieri au depistat ieri, în jurul orei 1815, un alt ansamblu de autovehicule condus de un bărbat al cărui permis de conducere era necorespunzător categoriei din care acesta face parte. Totodată, au constatat că autorizația de circulație provizorie a autoturismului a avut valabilitate până la data de 21.09.2019, fiind neînmatriculat. Conducătorul auto, în vârstă de 21 de ani, domiciliat în județul Brașov, este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat ( art. 334 alin. 1 din Codul Penal) și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu permis necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul respectiv (art. 335 alin 2 Cod Penal);

3.

Pe DJ 106, polițiștii din Agnita au depistat în trafic un bărbat care conducea un autoturism fără a deține permis de conducere și care se afla sub influența băuturilor alcoolice. Mașina a fost oprită pentru control în trafic în jurul orei 0100, pe raza localității Brădeni. Bărbatul depistat la volanul acesteia, în vârstă de 24 de ani, domiciliat în județul Mureș, nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul iar rezultatul testului cu aparatul etilotest a indicat valoarea de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală cu privire la  infracțiunile de conducerea pe drumurile publice  a unui autovehicul de către o persoana care nu posedă permis de conducere (art. 335 alin. 1 din Codul penal) și conducerea pe drumurile publice  a unui autovehicul de către o persoana care se află sub influența băuturilor alcoolice (art. 336 alin. (1) din Codul penal);

4

Pe raza localității Racovița, polițiștii rutieri au oprit pentru control în trafic un autoturism. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul care conducea mașina, în vârstă de 23 de ani, domiciliat în Turnu Roșu, nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice  a unui autovehicul de către o persoana care nu posedă permis de conducere (art. 335 alin. 1 din Codul penal).

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *