Ziarul care ține cu românul

Activitatea polițiștilor de pe raza județului Sibiu

Ocna Sibiului

Reținut, cercetat pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie

La data de 19 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ocna Sibiului au prins și reținut un tânăr în vârstă de 20 de ani, domiciliat în localitatea Șura Mică, cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

În fapt, tânărul este bănuit că, în aceeași zi, în jurul orei 17,30, pe strada Tineretului din orașul Ocna Sibiului, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, tânărul ar fi lovit o localnică în vârstă de 14 ani, smulgându-i apoi telefonul mobil.

Față de  persoana în cauză s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentată instanței cu propunere de aplicare a unei măsuri preventive.

Telefonul a fost recuperat și predat persoanei vătămate, iar cercetările continuă în vederea documentării întregii activități infracționale a tânărului reținut.

 

Rășinari

A condus băut și a intrat cu mașina în gard

La data de 19 iunie a.c., în jurul orei 18,00, pe DJ 106A, într-o curbă la dreapta, la ieșirea din Rășinari, un localnic în vârstă de 53 de ani, în timp ce conducea un autoturism spre Sibiu, a pierdut controlul direcției de deplasare și a ieșit în afara părții carosabile, intrând în coliziune cu un gard de pe partea stângă a sensului de mers.

În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale.

La testarea alcoolscopică a șoferului a rezultat o concentrație de 1,31 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Purtător de cuvânt Agent Șef Adjunct de Poliție Elena WELTER

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook!

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *