Ziarul care ține cu românul

Activitatea polițiștilor de pe raza județului Sibiu la data de 29-30 mai

Condamnat la închisoare după ce a condus băut

La data de 29 mai a.c., polițiștii sibieni au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Târgu Mureș pe numele unui bărbat în vârstă de 43 de ani, domiciliat în orașul Săliște.

Bărbatul a fost condamnat la o pedeapsă de 2 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 

Infracțiuni pe drumurile publice

La data de 29 mai a.c., în jurul orei 09,20, pe DN 1, în zona localității Șelimbăr, polițiștii rutieri au oprit pentru control un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 55 de ani, din Șelimbăr.

În urma testării alcoolscopice a șoferului a rezultat o concentrație de 1.18 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 

La data de 30 mai a.c., în jurul orei 01,00, în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au oprit un autoturism condus pe strada Nicolae Teclu de către un sibian în vârstă de 28 de ani.

Ca urmare a verificărilor efectuate s-a constatat că sibianul nu deține permis de conducere, iar la testarea sa alcoolscopică a rezultat o concentrație de 0,17 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele bărbatului s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

 

În aceeași noapte, în jurul orei 03,30, tot pe strada Nicolae Teclu, polițiștii rutieri au identificat un alt șofer aflat sub influența alcoolului.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 35 de ani, din localitatea Șelimbăr, a cărui concentrație de alcool pur în aerul expirat, înregistrată de aparatul etilotest, a fost de 0,45 mg/l.

Și în acest caz s-a deschis dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 

Purtător de cuvânt Agent Șef Adjunct de Poliție Elena WELTER

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *