Ziarul care ține cu românul

Activitatea polițiștilor de pe raza județului Sibiu la data de 6-7 iunie 2019

Infracțiuni la regimul rutier

 

Mediaș

La data de 6 iunie a.c., în jurul orei 08,00, pe strada Brateiului din municipiul Mediaș, polițiștii rutieri au depistat un localnic aflat la volanul unui autoturism având o alcoolemie de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

Marpod

Tot la data de 6 iunie a.c., în jurul orei 23,00, în localitatea Marpod, un alt șofer a fost depistat conducând sub influența alcoolului. Este vorba despre un sibian în vârstă de 52 de ani, al cărui rezultat afișat pe aparatul etilotest a fost de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

Ocna Sibiului

La aceeași dată, în jurul orei 23,45, în orașul Ocna Sibiului, polițiștii au testat alcoolscopic un alt șofer. Bărbatul în vârstă de 42 de ani, din satul Armeni, a prezentat o concentrație de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

În dimineața zilei de 7 iunie a.c., în jurul orei  05,00, tot în orașul Ocna Sibiului, un bărbat în vârstă de 39 de ani, din Turnu Roșu a fost depistat conducând un autoturism și având o concentrație de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

În toate situațiile, conducătorii auto au fost însoțiți la unități medicale unde le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge, fiind deschise dosare de cercetare penală care vizează săvârșirea aceleiași infracțiuni, conducere sub influența alcoolului.

 

Avrig

La aceeași dată, la prânz, în jurul orei 12,30, în orașul Avrig, polițiștii au oprit pentru control o motocicletă condusă pe strada Câmpșor, de către un localnic în vârstă de 69 de ani.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că bărbatul nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

Purtător de cuvânt Agent Șef Adjunct de Poliție Elena WELTER

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *