Ziarul care ține cu românul

Activitatea polițiștilor de pe raza județului Sibiu

Cisnădie

Mandate de executare a pedepsei închisorii puse în aplicare

 La data de 28 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Cisnădie au pus în aplicare trei mandate de executare a pedepsei închisorii emise de Tribunalul Sibiu față de trei tineri cu vârsta de 24 și 25 de ani, domiciliați în Cisnădie.

Cei trei au fost condamnați la pedepse cuprinse între 3 și 6 ani închisoare  pentru săvârșirea infracțiunilor de consum și trafic de droguri.

Tinerii au fost încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu.

 

Infracțiuni la regimul rutier

Sadu

La data de 28 mai a.c., în jurul orei 09,00, în municipiul Sibiu, un bărbat în vârstă de 62 de ani, domiciliat în localitatea Sadu, în timp ce conducea un autoturism la intersecția dintre Calea Dumbrăvii și strada Aron Pumnul, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus regulamentar, a intrat în coliziune cu acesta și l-a proiectat într-un alt autoturism parcat.

În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale.

La testarea alcoolscopică a șoferului care a provocat tamponarea, a rezultat o concentrație de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cauză întocmindu-se dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 

Nocrich

La data de 28 mai a.c., în jurul orei 20,45, pe DJ 106, la ieșirea din localitatea Nocrich, polițiștii au efectuat semnalul de oprire unui autoturism condus spre Sibiu, șoferul continuându-și deplasarea.

Urmărit de echipajul de poliție, șoferul a oprit la intrarea în localitatea Țichindeal. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că la volanul autoturismului s-a aflat un tânăr  în vârstă de 24 de ani, din municipiul Sibiu, care nu deține dreptul de a conduce.

Pe numele persoanei în cauză s-a deschis dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

 

Sibiu

La data de 29 mai a.c., în jurul orei 01,00, în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au oprit pentru control o autoutilitară condusă de către un sibian în vârstă de 37 de ani.

În urma testării alcoolscopice a șoferului, a rezultat o concentrație de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat, întocmindu-se dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *