Ziarul care ține cu românul

Activitatea polițiștilor de raza județului Brașov

Mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pus în aplicare de polițiști

Feldioara

 La data de 28 mai a.c., polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Feldioara au identificat o femeie pe raza localității Măieruș, jud. Brașov, pe numele căreia Judecătoria Brașov a emis mandat de executare a pedepsei închisorii prin care aceasta este condamnată la o pedeapsă de un an, pentru săvârșirea infracțiunii de „tâlhărie calificată”.

Femeia, care nu era urmărită național, a fost depusă la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov.

 

Acțiuni ale polițiștilor pentru menținerea unui climat de siguranță publică

Săcele-Feldioara

 Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele și Secției 1 Poliție Rurală Feldioara au efectuat verificări cu privire la respectarea ordinelor de protecție provizorii.

Cu această ocazie au depistat doi bărbați cu vârsta de 47 ani, din mun. Săcele, respectiv din localitatea Vama Buzăului, jud. Brașov, care au încălcat măsurile dispuse prin ordinul de protecție, prin faptul că s-au apropiat la mai puţin de 200 de metri de locuinţa persoanelor vătămate.

Cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov, cercetările  fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încălcarea dispozițiilor dispuse prin ordin de protecție.

 

Activităţi specifice derulate de poliţiştii braşoveni

pentru menţinerea siguranţei rutiere

VOILA

Polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Voila efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”.

În fapt, la data de 28 mai a.c., în jurul orelor 23.15, polițiștii au depistat în trafic un tânăr, în vârstă de 20 ani, din com. Șercaia, jud. Brașov, care a condus o motocicletă pe str. Oltului din localitatea Șercaia, jud. Brașov, fără a poseda permis de conducere.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, organele de poliție au constatat faptul că motocicleta nu este înmatriculată.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.

Subcomisar de poliție Alina-Maria IVAN I.P.J. Brașov

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *