Ziarul care ține cu românul

Activitatea polițiștilor din data de 27 septembrie

Cercetat sub control judiciar după ce a intrat în incita unei unități de învățământ unde a amenințat și agresat o persoană

Tânărul de 21 de ani, cercetat penal de către polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu după ce ar fi agresat și amenințat mai mulți elevi, a fost prezentat ieri Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu care a dispus împotriva sa măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de  lovire sau alte violențe (atât asupra elevului cât și a elevei), tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Cercetați sub control judiciar pentru furt calificat

Ieri, 26 septembrie, cei doi bărbați suspectați de furtul a două cabaline, au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Avrig. Procurorul de caz a dispus prin ordonanţă față de cei doi inculpați luarea măsurii preventive a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Porumbacu de Jos continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Infracțiuni la regimul rutier

În data de 27 septembrie, în jurul orei 0045, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au oprit pentru control în trafic un autoturism. În urma verificărilor efectuate, polițiștii rutieri au constatat că șoferul, un sibian în vârstă de 25 de ani, se afla sub influența băuturilor alcoolice.

A fost testat cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Clinic Județean Sibiu unde i s-au recoltat probe biologice de sânge.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului, art. 336 alin. (1) din Codul Penal.

***

La data de 27 septembrie, în jurul orei 0120, polițiștii rutieri au oprit pentru control în trafic pe raza satului Porumbacu de Sus un moped. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că tânărul care conducea mopedul, în vârstă de 20 de ani, domiciliat în Porumbacu de Sus, nu figurează ca deținător de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul.

Totodată, polițiștii au constatat că mopedul este neînmatriculat, iar tânărul se află sub influența băuturilor alcoolice  – 0,07 mg/l alcool pur în aer expirat.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără  permis de conducere (art. 335 alin. 1 din Codul penal) și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat (de art. 334 alin. 1 din Codul penal).

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *