Ziarul care ține cu românul

Activitatea politistilor din județul Sibiu

Amenzi de 10.000 de lei și aprox. 10 mc de material lemnos confiscat

Ieri, 22 septembrie, polițiștii Serviciului de Ordine Publică – Biroului Protecția Fondului Forestier și Piscicol au desfășurat ample acțiuni pe raza localităților Orlat, Gura Râului și Cristian, în cadrul Planului comun de acțiune “Scutul pădurii”, pentru prevenirea și combaterea activităților ilegale de tăiere, transport și valorificare a materialului lemnos.

În cadrul activităților specifice desfășurate, polițiștii au aplicat 2 sancțiuni contravenționale conform Legii nr. 171/2010,  în valoare de 10.000 lei și au confiscat 4,00 mc lemn foc rășinoase și 4,94 mc lemn rotund rășinoase.

Acțiunile polițiștilor continuă.

În trafic sub influența băuturilor alcoolice

La data de 24.09.2019, în jurul orei 0010, polițiștii din Tălmaciu au oprit pentru control în trafic, pe str. M. Eminescu din Tălmaciu, un autoturism.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul care conducea autoturismul, un localnic în vârstă de 62 de ani, se afla sub influența băuturilor alcoolice, rezultatul testării cu aparatul etilotest fiind de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost transportat la Spitalul Clinic Județean Sibiu – Unitatea de Primiri Urgențe unde a refuzat prelevarea de probe biologice.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii de infracțiuni la regimul rutier.

 

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *