Ziarul care ține cu românul

Activitatea polițiștilor la data de 20 mai 2019

La data de 20 mai a.c. polițiștii sibieni au desfășurat următoarele activități:

În jurul orei 12,30, pe raza orașului Avrig, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Porumbacu de Jos au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Eroilor de către un localnic în vârstă de 40 de ani.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că bărbatul nu deține dreptul de a conduce, în cauză întocmindu-se dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

 

Fără prermis de conducere la volan

În jurul orei 13,00, pe DN 1, km. 297, în afara localității Veștem, un bărbat în vârstă de 38 de ani, domiciliat în orașul Avrig, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Sibiu – Vâlcea, pe fondul vitezei neadaptate în curbă la dreapta, a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu parapetul median care separă sensurile de deplasare.

În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale.

Polițiștii rutieri care au soluționat evenimentul au constatat că cel aflat la volan nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pe numele bărbatului întocmindu-se un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

 

La 66 de ani prins băut la volan

În jurul orei 16,00, în municipiul Mediaș, pe strada Virgil Madgearu, polițiștii medieșeni au depistat un șofer aflat sub influența alcoolului.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 66 de ani, domiciliat în localitatea Axente Sever, a cărui testare alcoolscopică a rezultat într-o concentrație de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a deschis dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 

Șofer beat și inconștient

În jurul orei 18,30, pe strada Fabricii din municipiul Sibiu, a fost identificat un alt șofer aflat sub influența alcoolului. Este vorba despre un sibian în vârstă de 54 de ani, având o concentrație de 1,37 mg/l alcool pur în aerul expirat. Și în cazul acestui șofer s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Purtător de cuvânt Agent Șef Adjunct de Poliție Elena WELTER

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *