Ziarul care ține cu românul

Activitatea polițiștilor sibieni la data de 26 iunie 2019

Reținut, cercetat penal pentru infracțiuni la regimul rutier

La data de 26 iunie a.c., polițiștii Serviciului Rutier Sibiu au reținut un bărbat în vârstă de 40 de ani, din localitatea Cisnădie, cercetat penal pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației.

În fapt, la data de 16 iunie a.c., în jurul orei 11,00, pe strada Uzinei din localitatea Cisnădie, bărbatul a fost identificat la volanul unui autoturism deși nu deține dreptul de a conduce.

În plus, la testarea alcoolscopică a șoferului, a rezultat o concentrație de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 26 iunie a.c., polițiștii au emis ordonanță de reținere a bărbatului pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

 

Bănuit de furt calificat și distrugere, a fost reținut

În continuarea cercetărilor efectuate într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și distrugere, la data de 26 iunie a.c., polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu au reținut un tânăr în vârstă de 24 de ani, din Ocna Sibiului.

În fapt, acesta este bănuit că, în cursul nopții de 22 / 23 mai a.c., ar fi pătruns prin efracție într-o societate comercială din municipiul Sibiu, de unde ar fi sustras suma de 2.000 de lei și mai multe produse cosmetice.

Persoana în cauză a fost reținută 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentată unității de parchet competente cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și distrugere.

Purtător de cuvânt Agent Șef Adjunct Elena Welter

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook!

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *